Taximetristul care „i-a salvat” pe Harry și Meghan din ghearele paparazzilor: „Nu a fost deloc așa cum au spus ei”

Taximetristul care „i-a salvat” pe Harry și Meghan din ghearele paparazzilor: „Nu a fost deloc așa cum au spus ei”
Șoferul de taxi care i-a avut clienți pe prințul Harry și pe Meghan Markle pe bancheta din spate în timp ce erau urmăriți de paparazzi vorbește despre incident. El relatează la cald despre întâmplarea pe care Harry și Meghan au numit-o „aproape catastrofală”.

Prințul Harry și soția sa, Meghan, au declarat că au fost implicați într-o urmărire de mașină înfricoșătoare în New York. Totul s-a întâmplat marți seară, după ce prințul Harry și soția sa, Meghan Markle plecau de la un eveniment la Ziegfeld Ballroom, unde Meghan a fost onorată cu un premiu. Cei doi încercau să se întoarcă în Upper East Side, când au fost văzuți urcând într-un taxi. Apoi au apărut paparazzi.

Prințul Harry și Meghan au fost implicați într-o „urmărire aproape catastrofală” cu paparazzi în New York, a transmis un purtător de cuvânt al acestora. Acest lucru s-a întâmplat în apropiere de East 67th și Park Avenue. Situația le-a amintit multora de moartea prințesei Diana, mama prințului Harry, în 1997, când aceasta și-a pierdut viața în timp ce era urmărită de paparazzi în Paris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lau (@lauperezcisneros)

Taximetristul care i-a dus pe cei doi, povestește cum s-au întâmplat lucrurile. „Traversam strada 67 și agentul de securitate m-a chemat. Și următorul lucru pe care îl știți este că prințul Harry și soția sa au sărit în taxiul meu”, a declarat șoferul Sunny Singh. „După ce am mers un cvartal, am fost blocați de un camion de gunoi și, dintr-o dată, au venit paparazzi și au început să facă poze. Și apoi… erau pe punctul de a-mi spune unde urmau să se ducă, dar apoi mi-au spus să mă întorc în cerc la secție. Așa că ne-am întors la secție”, a mai spus acesta.

Harry și Meghan au comparat „urmărirea” cu incidentul care a ucis-o pe prințesa Diana

Șoferul a vorbit și despre cum i s-au părut cele două vedete. „Oameni de treabă. Păreau nervoși. Cred că au fost urmăriți toată ziua sau ceva de genul ăsta. Erau destul de nervoși. Dar agentul de securitate, se ocupa de asta, a spus Singh. Ridici celebrități tot timpul, așa că nici eu nu m-am gândit prea mult la asta când au intrat”. Sursele au declarat pentru CBS New York că paparazzi au început să-i urmărească pe Harry și Meghan după ce au părăsit sala de bal Ziegfeld de pe West 54th Street, unde Meghan tocmai fusese onorată la o ceremonie de premiere.

Prințul Harry, soția și soacra sa încearcă să se ferească de paparazzi

Harry și Meghan au vorbit de multe ori cu privire la paparazzi agresivi, iar Harry a declarat că el crede că paparazzi prea zeloși au cauzat tragicul accident în care și-a pierdut mama. El i-a spus lui Oprah, în celebrul interviu: „Dacă aș fi rămas în familia regală, am simțit că istoria s-ar fi repetat”. El credea sincer că soția și copiii lui „ar fi fost în pericol”, după cum a declarat și expertul regal Kate Williams.

Astfel, un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a descris întâmplarea drept o „urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore și care a avut ca rezultat mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri de poliție din New York”.

Primarul New Yorkului intervine: „Mi-ar fi greu de crezut”

„Din informarea pe care am primit-o, doi dintre ofițerii noștri ar fi putut fi răniți, a declarat primarul Eric Adams. Mi-ar fi greu de crezut că a existat o urmărire de două ore cu viteză mare. Asta ar fi – mi-ar fi greu de crezut, dar vom afla durata exactă”. Adams a continuat, spunând că inclusiv o urmărire în viteză cu o durată de 10 minute ar fi periculoasă.

Poliția din New York a emis o declarație în care a precizat că au existat numeroși fotografi care au făcut ca deplasarea prințului Harry și a lui Meghan Markle  să fie dificilă, dar cuplul a ajuns la destinație și nu au fost raportate răniri, accidente și nici arestări.

Taximetristul lui Harry și Meghan îi contrazice: „paparazzi nu au fost agresivi deloc”

În declarația purtătorului de cuvânt al cuplului Harry – Meghan se afirmă că paparazzi conduceau pe trotuare și treceau pe culoarea roșie a semaforului, fiind descrisă, practic, o scenă din filme. „Nu cred că este adevărat. Cred că totul este exagerat și chestii de genul ăsta. Așa că nu citiți prea mult în asta, a spus taximetristul Sunny Singh. Nu, asta trebuie să se fi întâmplat mai devreme, dacă au fost urmăriți înainte pe strada 57, cum spunea primarul Adams, dar nu cu mine”.

După cursa nereușită, prințul Harry a lăsat 50 de dolari bacșiș taximetristului

Singh a fost întrebat dacă a simțit că paparazzi au fost agresivi când Harry și Meghan erau în taxiul său, iar răspunsul lui e exact opusul afirmațiilor cuplului, transmise prin purtătorul de cuvânt. „Nu, nu, nu, nu, nu. Erau în spatele nostru. Vreau să spun, au rămas în urma noastră și au fost destul de mult așa. Nu a fost nimic mai mult. Știți, au păstrat distanța. Sunt doar niște jurnaliști, la fel ca toți ceilalți, care încearcă să facă poze, care încearcă să facă un ban rapid”, a spus Singh.

La finalul cursei, șoferul a fost fericit de bacșișul încasat de la prințul Harry. „A fost grozav. Zece minute de condus, 50 de dolari. Ce altceva poți să ceri, nu? Nu poți să faci mai mult de atât”, a spus taximetristul, conform sursei citate.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre