Te-ai fi gândit că o vedetă se poate înfometa 6 luni? Michelle Pfeiffer a făcut-o și povestește

Te-ai fi gândit că o vedetă se poate înfometa 6 luni? Michelle Pfeiffer a făcut-o și povestește
Michelle Pfeiffer este impecabilă la cei 62 de ani pe care îi are. Actrița a dezvăluit recent secretul tinereții.

Michelle Pfeiffer este una dintre actriţele care nu mai au nevoie de nicio introducere. Mulţi o cunosc din rolul pe care l-a avut în celebrul film ”Scarface”, dar și pentru multe alte personaje jucate. Acum, Michelle Pfeiffer este impecabilă la cei 62 de ani pe care îi are. Interesant este că pentru rolul din ”Scarface”, actrița a trebuit să se înfometeze șase luni de zile. 

”Jucam rolul unei femei dependente de cocaină, aşa că asta era parte din rol. Pe măsură ce filmam, am devenit din ce în ce mai slabă şi tot mai vlăguită. Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna”, mărturisea vedeta anul trecut. Regimul extrem a funcţionat, însă din cauză că slăbise atât de mult, oamenii din jurul ei începuseră să se îngrijoreze. Actriţa îşi aminteşte cum colegii din echipa de producţie îi aduceau covrigi şi se rugau de ea să mănânce.

Michelle Pfeiffer impecabilă la 62 ani. Care este secretul

Deși nu mai este tânără și a împlinit 62 de ani, actrița arată ca la 40. Mulți au fost curioși de-a lungul timpului care este secretul tinereții lui Michelle, iar acum aceasta a vorbit în sfârșit despre subiect. ”E ceva ce nimeni nu vrea să audă, de fapt. Trebuie să mânânci corect, să faci sport, să dormi”, a mărturisit Michelle Pfeiffer în cadrul unei emisiuni TV. 

Actrița a mai spus că, deși toată lumea caută o rețetă magică, aceasta din păcate nu există. ”Întotdeauna căutăm acel truc magic cu care să trișăm, dar nu este corect. Când nu fac sport, mă las pe tânjeală, nu mănânc bine sau beau vin, acest lucru se vede, asta este. Deci acesta este marele secret, că nu există secret”, a încheiat Michelle Pfeiffer. 

Foto: Facebook

Noi dezvăluiri despre Woody Allen. Cu cine a avut relație celebrul regizor sub ochii Miei Farrow