Când începe „Te cunosc de undeva!” 2021. Jurații nu mai au răbdare

Când începe „Te cunosc de undeva!” 2021. Jurații nu mai au răbdare
Cel mai nou sezon "Te cunosc de undeva!" 2021 este pregătit să înceapă! 11 concurenți talentați vor face performanță în cel de-al 16 sezon. Jurații nu mai au răbdare.

Începe al 16-lea sezon din showul de televiziune „Te cunosc de undeva”! Este foarte îndrăgit acest spectacol în care concurenții suportă transformări incredibile. Juriul este același: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Când începe „Te cunosc de undeva!” 2021

Sezonul 16 va începe din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, pe Antena 1, de la 20.00.

Show-ul va fi prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Și juriul este același:  și Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan . Toți spun că acest sezon va fi unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

„Te cunosc de undeva!” 2021. Ce spun jurații

„Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare!

Sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie, iar garnitura de concurenţi este una cum nu se poate mai potrivită.

Abia aşteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00. Ce nebunie, ce bucurie şi ce bună-dispoziţie este la noi la platou, zi de zi!”, a declarat Andreea Bălan.

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază şi el pe acest sezon.

„Sezonul 16 va fi unul grozav. Concurenţii sunt foarte, foarte buni, sunt mulţi competitivi, oameni cu experienţa transforming show-ului, actori buni.

Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu ne este în fiecare ediţie, atunci când trebuie să acordăm notele.

Pentru că da, trebuie să o spun, pe cât de frumos este acest show, pe atât de îngrozitor de greu este de jurizat!

De la actori aştept, iar pe ceilalţi îi aştept!”, a dezvăluit Cristi Iacob.

Ozana Barabancea: ”Este show-ul perfect!”

Ozana Barabancea: „Am ştiut de la început că va fi o colaborare de lungă durată, pentru că Te cunosc de undeva! are tot ce îşi doreşte publicul.

Divertisment, muzică live, voci bune, frumuseţe, umor, ce poate fi mai bun? Este show-ul perfect! Iar noii concurenţi, o combinaţie mai bună, nici că se putea!

Vă invităm să vă petreceţi serile de sâmbătă în compania noastră şi nu veţi regreta!”, a mai completat profesoara de canto.

„La cum a debutat sezonul 16 pentru noi, căci am filmat deja câteva ediţii şi putem avea o privire de ansamblu, mi se pare a fi unul dintre cele mai tari sezoane de până acum.

Avem mulţi concurenţi noi şi nici unul nu se lasă. Chiar de la prima gală show-ului aceştia s-au alăturat celor vechi şi luptă umăr la umăr fără nici un fel de emoţie.

Bravo lor, bravo nouă, bravo întregii echipe! Aşteptăm marea finală!”, a dezvăluit Aurelian Temișan , cel care în fiecare sâmbătă va puncta întregul show al concurenţilor.


Ce va fi nou la ”Te cunosc de undeva”. Liviu Vârciu a schimbat partenerul

Mirela Vaida, critici în direct la Te cunosc de undeva. Participă la următorul sezon