Exclusiv. Cum arăta Ozana Barabancea în urmă cu aproape 25 de ani. Fotografii rare

Exclusiv. Cum arăta Ozana Barabancea în urmă cu aproape 25 de ani. Fotografii rare
Vedeta de la „Te cunosc de undeva”, pe care o veți vedea și în acestă seară la masa juraților, pare a fi descoperit elixirul tinereții. Puțin știu cum arăta artista în urmă cu 25 de ani și ce carieră muzicală are în spate.

În urmă cu un sfert de secol, Ozana Maria Barabancea, pe numele ei întreg, era angajată a corului Operei Române. Nu era primsolistă, dar vocea ei era distinctă și avea deseori mici roluri, în diferite opere, în care era pusă în evidență, momente în care se făcea remarcată.

În anii 90, când nu avea spectacole cu „Nabucodonosor” , „Aida” ,  „Carmen” sau alte opere celebre, Ozana cânta jazz, marea ei dragoste. Cel mai adesea, vocea ei, catifea și dragoste deopotrivă, putea fi auzită la Green Hours, local de gen renumit de pe Calea Victoriei.

Ozana nu era încă vedeta de anvergura ultimilor acești ani, dar aparițiile ei în presă erau frecvente. Leoaică tenace, după semnul zodiacal, născută într-o zi de 10 august, parcă pe muzica inegalabilelor cântărețe de jazz Ella Fitzgerald și Mahalia Jackson, Ozana Barabancea a știut să-și aleagă obiectivele. Cu o voce unică, caldă, seducătoare, Ozana s-a remarcat și prin felul în care arăta. Pe atunci, deși nu era o silfidă, artista impresiona prin prezența fizică deosebit atrăgătoare. Seducătoare, voluptoasă, cu un bust generos care atrăgea inevitabil privirile, și-a descoperit rapid și plăcerea de a poza.

Comparând fotografiile de atunci, cele care însoțesc acest text, făcute în anul 1997, și cele din ziua de azi, ele arată o femeie peste care timpul nu pare să fi lăsat urme.

Ozana a avut, până acum, o viață plină, extrem de intensă. Ca artistă, dar și în plan personal. Cu o căsnicie tumultoasă alături de Sorin Terinte, apreciat pianist de jazz, cu care artista are doi copii adorabili, Andrew, de 20 de ani, și Gloria, de 15, cu o activitate de lungă durată în lumea televizunii, prezența ei ca jurată în showul Antenei 1 „Te cunosc de undeva”, aduce un plus emisiunii. Ozana Maria Barabancea pare inepuizabilă.

Emisiunea Antenei 1, în care Ozana este jurată încă de la prima ediție,  a ajuns, iată, la al 15-lea sezon. Azi, 12 decembrie are loc ultima gală a acestui sezon, pe 19 urmând să fie Marea Finală, în care se va decerna și marele premiu de 15.000 de Euro, bani care vor fi donați unei cauze umanitare.

Fotografii: Cristian Botez și din arhiva personală a vedetei

Connect-R și Misha, un secret care nu mai e secret. O poveste de dragoste discretă