Semne care arată că cineva te minte într-un mesaj text

Semne care arată că cineva te minte într-un mesaj text
Un studiu realizat în SUA a arătat că mințim de 11 ori pe săptămână, în timp ce altul a dezvăluit că 60% dintre oameni vor minți în timpul unei conversații de 10 minute.

Semne care arată că cineva te minte într-un mesaj text. După cum se dovedește, să te întinzi prin telefon este mult mai ușor decât să faci față unui subiect în persoană. Pe de altă parte, mesajele par a fi cea mai cinstită formă de comunicare, în care oamenii mint cel mai puțin.

Care sunt  cele mai înșelătoare metode pe care le va folosi un mincinos pentru a încerca să se ascundă într-un mesaj text.

Încearcă să schimbe subiectul

Semne care arată că cineva te minte într-un mesaj text. Un mincinos va încerca să schimbe subiectul discuției voastre și se va concentra pe unul complet diferit. S-ar putea chiar să se prefacă că sunt răniți de insinuarea ta că mint.

Aceasta se numește distragere externă și, în timp ce se concentrează asupra ei, un mincinos ar putea acuza cealaltă persoană că minte despre ceva. Pot chiar să încerce fiecare metodă posibilă pentru a evita răspunsul la întrebarea inițială care le-a pus la microscop.

Vă complimentează după ce vă dau un răspuns rapid

Aceasta este o metodă de manipulare pe care o practică mulți oameni în viața lor profesională și personală. Poate fi folosit de un mincinos pentru a obține controlul conversației și a o îndrepta într-o nouă direcție. 

Această metodă tinde să aibă succes pur și simplu pentru că tuturor ne place să ni se spună lucruri frumoase despre noi înșine. Manipulatorul / mincinosul ne cunoaște suficient de bine și ne poate aborda nesiguranțele atunci când le convine.

Sunt vagi

Când cineva nu se teme să spună adevărul, își va aminti detaliile ușor de reținut care susțin povestea lor. Un mincinos, pe de altă parte, va încerca să păstreze lucrurile vagi, reținând informații. 

Nu vor să ofere detalii specifice care pot fi ușor dovedite ca minciuni. Spunând jumătate din poveste, se simt încrezători că nu au mințit neapărat, ci au spus doar jumătate din adevăr.

Ei susțin că sunt sinceri și că „nu mint niciodată”

În efortul lor de a fi convingători, mincinoșii își vor accentua prea mult onestitatea. Expresii precum „să fiu sincer”, „crede-mă” și „să-ți spun adevărul” sunt foarte des utilizate. Dacă o persoană este sinceră, nu va trebui să repete din nou și din nou cât de sinceră este. Recurgând la acest truc, ei încearcă în mod evident să vă ascundă adevărul, afirmându-și veridicitatea.

Tartă cu vinete și roșii. Rețetă de gustare simplă