Telenovela familiei Bădălău întreruptă de un eveniment major. Ce s-a întâmplat

Telenovela familiei Bădălău întreruptă de un eveniment major. Ce s-a întâmplat
Povestea divorțului dintre Gabi Bădălău, fiul actualului vicepreședinte al Curții  Constituționale, Niculae Bădălău, și cântăreața Claudia Pătrășcanu are toate elementele unei telenovele. Este despre cum se spală rufele în public: amantă, divorț, bani, droguri, politică. În acest weekend, însă, s-a luat o mică pauză. Ca în orice telenovelă, o pauză de publicitate.

De câteva luni bune se derulează un scandal conjugal care, în afară de divorț și viața ultaluxoasă a familiei fostului baron PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, are în componență și doi copilași. Băiețeii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău pentru custodia cărora părinții se bat în instanță.

Duminică, Nicolas, unul dintre băieți, a împlinit 4 ani. Mama lui, frățiorul cel mare și câțiva prieteni ai cântăreței i-au organizat o petrecere la munte. Iar acolo, deși scandalul mediatic fusese în toi până în buza weekendului, a venit și tăticul, Gabi Bădălău.

A fost o adevărată petrecere, ca în orice familie normală. Cu ambii părinți lângă micuțul lor sărbătorit, cu copiii prietenilor adunați în jurul tortului cu 4 lumânări, în care Nicolas a suflat cu putere când toți îi cântau „La mulți ani!”.

Mămica a pus poze pe Instagram, arătând fericirea puiuților ei.

Pauza de „împăcare” a părinților a contat foarte mult pentru băiețeii familiei. Așa se întâmplă în orice cuplu ajuns în situația de divorț, dar care nu-și fac copiii părtași la scandalurile lor.

 Ingredientele telenovelei Bădălău: amantă, divorț, bani, droguri

Claudia Pătrășcanu a făcut publice tot felul de întâmplări din căsnicia ei cu Gabi Bădălau, fiu de om politic cu funcții importante în instituțiile statului, de la președintele Consiliului Județean Giurgiu, la ministru și acum vicepreședinte al Curții de Conturi.

Așa a aflat presa și societatea că soțul ei, un om fără o meserie clară, învârtea sume uriașe de bani. Oficial, tânărul Gabi Bădălău era și este angajatul uneia dintre firmele familiei, o balastieră, de unde primea o retribuție de 7.000 de lei lunar. Suma a fost comunicată instanței care judecă divorțul, pentru calcularea pensiei de întreținere a copiilor.

Cum să faci o vilă în Bolintin când câștigi 7.000 de lei lunar și de unde să ai să-ți fure hoții 50.000 de euro din casă, niște ceasuri de lux și alte câteva obiecte – „cum are toată lumea prin casă”, după cum declara Gabi Bădălău reporterilor?

Din același venit, Gabi Bădălău i-a construit amantei, chiar în timpul căsătoriei cu Claudia, o vilă în care a investit 200.000 de euro. Asta spune Claudia Pătrășcanu, care a prezentat pe la televiziuni niște mesaje edificatoare între fostul soț și amantă. Despre acest episod, Gabi Bădălău nu a dat nicio relație, nu a negat nimic.

Artista l-a acuzat pe fostul soț de consum de droguri, dar și de acte de violență. Cântăreața a mărturisit prin ce momente cumplite a trecut în timpul unor dispute conjugale. „De atâta suferință, umilință și tot ce mi s-a întâmplat, aveam în minus vreo 10 kilograme pe atunci. A fost violent, dar nu m-a lovit practic. Dar nici eu nu m-aș lăsat lovită, sunt o femeie puternică. A avut tentativa de a lovi două uși în casă de față cu copiii”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

A cerut în instanță ca Gabi Bădălău să-și facă testul antidrog din firul de păr, cel mai elocvent. Tânărul și l-a făcut din sânge și urină, la o clinică privată și la INML. La clinică a ieșit negativ, iar de la INML, Gabi Bădălău spune că așteaptă un telefon când vor fi gata rezultatele.

Telenovela include și relația dintre soacra Bădălău cu nora artistă

Într-una din intervențiile televizate, Claudia Pătrășcanu a vorbit despre niște saci de bani pe care i-a văzut cărați în casa socrilor săi. Vroia ca lumea să afle că familia întreagă avea o avere considerabilă, iar copiilor ei nu li se asigură existența după ce ea fusese dată afară din casă și plecase cu băiețeii să locuiască la Agigea, în casa mamei ei.

În emisiunea lui Cătălin Măruță, artista a spus că nu vrea să primească nimic în afară de banii care i se cuvin. Bani care i-au fost luați de mama lui Gabi Bădălău. ”Eu îmi vreau doar banii mei, din munca mea. Am muncit în firmele acestei familii și nu am fost plătită. Există un proces pe rol la Giurgiu. Vreau banii din chiria garsonierei pe care am luat-o prin credit. Gabi mi-i lua și se ducea la cazinou. Vreau banii de la moț, de la botez, de la petrecerile copiilor noștri. Eu am spus să îi punem într-un cont, dar el i-a luat și a cumpărat un excavator”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Acastă declarație a adâncit-o în emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena Stars, după ce, vineri seara, Gabi Bădălău a prezentat niște acte de la mediere în care se arăta că fosta soție a cerut la partaj o casă pe un teren în Corbeanca, o mașină și 10.000 de euro lunar pentru ambii copii.

Claudia Pătrășcanu a explicat de ce i-a cerut soțului ei o sumă atât de mare.

“După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o!

El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut!

Mama lui i-a zis într-un mesaj: nu vreau să-i dai nimic! Asta a fost o strategie a familiei, ca să mă discrediteze că eu cer bani! Acum va stabili instanța!

Pentru amantă a avut 200.000 de euro, pentru copiii lui nu. Părinții lui nu au vrut să dea banii, iar domnul Bădălău senior știa de amanta fiului lui, pentru că a cunoscut-o la el în birou. Gabi le-a zis părinților lui că el se aruncă de pe pod pentru amanta lui.

Gabi are un defect, minte foarte mult! Nu îmi doresc nici un divorț amiabil, ce îmi va da instanța, aia va fi. Acum el îmi pune lunar niște bani în cont, cât vrea el!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în cadrul aceleași emisiuni a lui Capatos de vineri seara.

Artista mai povestise și anterior despre ședința de mediere. Acuzații la fel de grave.

“Voi demonstra că avem un contract de mediere unde am stabilit niște lucruri pentru binele copiilor. În primele șase luni, eu nu am primit nici un ban de la el. El mi-a cerut 50.000 de euro, patul și mobila unde dorm copiii, mie, mama copiilor lui. Vreau banii mei din garsoniera pe care am vândut-o! Banii de la nunta mea. Această femeie, mama lui Gabi Bădălău, venea și-mi lua banii. Mi s-a luat tot, m-au aruncat în stradă. Eu când l-am cunoscut pe Gabi, în 2014, era falit, eu aveam apartament, mașină. Le-am vândut. Bădălău juca la cazino banii mei de chirie din apartament! “, a afirmat Claudia Pătrășcanu.

Intră în scenă politicianul Niculae Bădălău

Acum, Gabi Bădălău s-a îndrăgostit de Bianca Drăgușanu. A dus-o în Dubai și Maldive, s-au afișat public. Lucrul acesta l-a enervat pe tatăl, Bădălău senior. Și a intervenit cu o declarație publică prin care l-a avertizat pe fiu că fosta nevastă a lui Alex Bodi nu e potrivită pentru el. Presa a scris că vicele de la Curtea de Conturi și bunicul copiilor Claudiei Pătrășcanu vede relația fiului său cu Bianca ca pe o aventură, iar surse din apropierea lui spun că scandalul din jurul divorțului i-au șifonat imaginea.

 

Recomandarile noastre