Teo Trandafir vrea să intre în reparații capitale. Ceva însă o ține pe loc

Teo Trandafir vrea să intre în reparații capitale. Ceva însă o ține pe loc
Simpatica prezentatoare Teo Trandafir vrea să se facă mai frumoasă decât e acum. Ce vrea să schimbe la ea.

Mai are încă secrete legate de felul în care arată. Teo Trandafir are planuri mari.

Teo Trandafir vrea să intre în reparații capitale. Ceva însă o ține pe loc

Chiar dacă a slăbit enorm după ce și-a micșorat stomacul și s-a transformat radical, Teo Trandafir încă nu e mulțumită de felul în care arată și mai are ceva complexe. Așa că s-a gândit să facă ceva pentru sufletul ei. Așa că e la un pas să apeleze la bisturiul medicului pentru că simte nevoia de o altă îmbunătățire.

Ce nu-i place la ea? Vrea sâni noi și frumoși. Drept urmare, e dispusă să pună banii la bătaie pentru a-și transforma visul în realitate. Din păcate însă, situația nu e așa de simplă pe cât s-ar crede. Pentru că înainte de toate, Teo trebuie să lupte cu o mare frică: cea de anestezie. „Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Fanii abia așteaptă să o vadă cu noile sale achiziții

Teo Trandafir a recunoscut că ani buni a fost ținta glumelor pe care le făceau colegii de breaslă, iar printre cei care au râs atunci când vedeta avea multe kilograme în plus s-au numit și Florin Călinescu dar și Mircea Găinușă. E adevărat că nu a fost deloc plăcut pentru ea și în timp Teo a învățat să nu mai pună absolut nimic la suflet din ceea ce spun unii și alții.

Și cel mai important lucru pe care a putut să-l facă a fost să învețe să se iubească pe sine. În ceea ce îi privește pe fanii, aceștia așteaptă cu nerăbdare să vadă cum arată noile achiziții ale prezentatoarei pe care o iubesc și o respectă. Deși mai sunt unele persoane care au luat cuvintele vedetei ca pe o simplă glumă, sunt și alții care susțin că întotdeauna Teo a făcut tot ce și-a pus în cap.

Sursă foto: instagram