Test! Există 10 trăsături specifice persoanelor inteligente. Vezi dacă și tu le ai + povestea omului cu IQ 210

Test! Există 10 trăsături specifice persoanelor inteligente. Vezi dacă și tu le ai + povestea omului cu IQ 210
În vremurile actuale, în care valorile generale după care apreciem oamenii sunt distorsionate, e greu să faci diferența între cei deștepți și cei care doar fac spectacol.

Dacă ai dubii asupra propriilor capacități sau asupra celor ale copiilor tăi, te poți ghida după un set de trăsături stabilit de specialiști. Potrivit Quora, oamenii inteligenți au 10 trăsături specifice. Iată-le!

  1. Deseori privesc fix către tavan sau către alte persoane.
  2. Dau dovadă de imaginație bogată mereu și construiesc scenarii.
  3. Părăsesc grupul de persoane în compania căruia se află dacă simt că sunt incompatibili.
  4. Sunt în general politicoși, maturi în gândire și pasionați de filosofia vieții.
  5. Au greutăți în a urma reguli.
  6. Fac eforturi la locul de muncă, sunt perfecționiști.
  7. Au o stimă de sine crescută.
  8. Țin foarte mult la momentele lor de liniște și singurătate.
  9. Cred în iubiri profunde, mărețe.
  10. Se simt foarte apropiați de oamenii curioși.

Cine e cel mai deștept om din lume?

Christopher Michael Langan , născut în martie, 1952 este un crescător de cai american, care a reușit să obțină un scor de 210 la testul de IQ, făcându-l cel mai deștept om din lume.

Povestea lui de viață este fascinantă. Langan a rămas repetent de mai multe ori și a fost aspru judecat de către profesorii și colegii săi. Acesta a povestit că la vârsta de 12 ani s-a apucat de făcut sport pentru a-și putea bate colegii care îl batjocoreau frecvent. Mai târziu, forța pe care a construit-o prin sport a fost folosită nu pentru a-i pune la punct pe „bully”, ci pe tatăl său vitreg, pe care l-a dat cu forța afară din casă.

Christopher Langan a urmat liceul, însă a petrecut o mare timp acasă, studiind pe cont propriu. A ales să facă asta după ce profesorii i-au refuzat cerința de a-i preda lucruri mai interesante. A fost autodidact în materii precum matematică, fizică, filosofie, latină și limba greacă.

În 1995, la Bacalaureat, a obținut nota maximă, deși în timpul examenului a tras și un pui de somn.

Langan sprijină teoriile cum că atentatul 9/11 a fost pus la cale de Bush

 

Cel mai deștept om din lume sprijină așa zisele teorii conspirative, în special pe cea legată de atentatul terorist de la 11 septembrie 2001 – în care teroriștii au deturnat două avioane și au dărâmat turnule gemene din New York.  Mii de oameni au murit în timpul și după acest incident.

Logan consideră că în spatele acestei catastrofe a stat fostul președinte George Bush, care ar fi planificat nenorocirea.