Thalia, învățată de propria mamă să nu doarmă cu soțul în pat. Acesta e motivul despărțirii dintre artistă și Tommy Mottola?

Thalia, învățată de propria mamă să nu doarmă cu soțul în pat. Acesta e motivul despărțirii dintre artistă și Tommy Mottola?
În primăvara acestui an, „Chisme No Like” a relatat că o fostă angajată a lui Tommy Mottola și a Thaliei susținea că celebrul cuplu nu mai împarte patul conjugal.

Sursele spun că cea care a învățat-o pe Thalia să doarmă singură și nu cu soțul ar fi fost chiar mama artistei, Yolanda Miranda Mange, care i-a sugerat că astfel va avea o căsnicie pe termen lung.

„Thalia și Tommy Mottola nu s-au culcat niciodată împreună, acest lucru este cunoscut în cercul intim, acest lucru este știut de Lili Estefan. Există o scară de la baie până la camera Thaliei, și Tommy Mottola nu intră”, a declarat Javier Ceriani, prezentatorul emisiunii de atunci.

Thalia a divorțat de Tommy Mottola?

Tot atunci s-a vorbit și de faptul că cele două vedete ar fi început să vorbească despre divorț, iar acest fapt s-ar fi concretizat acum în secret. Partenerii însă nu au declarat nimic oficial, însă pe rețelele sociale există mai multe lucruri care arată că Thalia și-ar fi încheiat relația. Cei doi nu mai apar împreună în fotografii, iar vedeta a postat pe rețeaua de socializare și o imagine în care aprinde lumânări. Să fie oare în numele iubirii?

„O să rup pozele cu tine, o să ard scrisorile, ca să nu te mai văd”

Recent, Thalia a lansat și melodia „Para no verte mas”, un cover după o melodie lansată de formația La Mosca, ale cărei versuri vorbesc despre despărțire, iar fanii s-au dus imediat cu gândul la Tommy Mottola.

“O să rup pozele cu tine, o să ard scrisorile, ca să nu te mai văd. Când aripile avionului vor zbura fără un scop și cancerul singurătății te va omorî în oraș. Eu o să rup pozele cu tine, o să ard scrisorile, pentru a nu te mai vedea.”, se arată în melodia lansată de vedetă.

Mesaj de dragoste pentru fiul său

De ziua fiului ei, Thalia a postat un mesaj care i-a impresionat pe cei 20 de milioane de fani pe care-i are. Vedeta a mărturisit că este un dar de la Dumnezeu să fie mama sa. „Iubirea mea, astăzi împlinești 12 ani! Îți mulțumesc pentru că îmi luminezi viața cu bucuria ta, cu prezența ta și cu compania ta. Pentru că m-ai lăsat să experimentez și să descopăr această planetă prin ochii tăi mici. Este un dar de la Dumnezeu să fiu mama ta, inima mea.

Versurile din piesa lansată de Thalia vorbesc despre despărțirea de partenerul de viață

„Tu scoți la iveală cea mai bună versiune a mea”

În mine, vei avea întotdeauna un partener de viață, o mamă iubitoare, un prieten poznaș, un profesor, un comediant, un aventurier. Un explorator, un complice, un constructor de Lego-uri imposibile, un atlet care ține pasul cu tine și nu un bucătar, ci un explorator gastronomic! Tu scoți la iveală cea mai bună versiune a mea. Te iubesc Matei Alejandro”, a mai spus frumoasa artistă pe contul de socializare. În urma postării mesajului, Thalia a primit sute de de mesaje și mii de aprecieri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre