The Rock a rămas cu cicatrici. Dwayne Johnson are 48 de ani și arată ca un pachet de mușchi. The Rock face antrenamente intense zilnic și are o alimentație sănătoasă. Pe lângă asta, el a încercat și terapii alternative pentru a-și trata faimosul fizic.

Ce i-a lăsat lui The Rock cicatrici

The Rock a rămas cu cicatrici. Actorul a postat pe rețelele sociale o imagine în care are câteva cicatrici pe spate. Dwayne Johnson a făcut un selfie în oglindă și pare surprins de ceea ce vede. Urmele lăsate pe spatele lui par a fi lăsate de un celebru tratament cu cupe.

Cupping este o terapie alternativă antică în care unei persoane i se pun ventuze pe piele. Acesta ajută la durere, inflamație, fluxul sanguin, relaxare și bunăstare. 

The Rock are un corp de dinozaur

The Rock părea impresionat de tratament, în ciuda faptului că l-a lăsat cu peste o duzină de pete dureroase pe spate. În fotografia distribuită, nu a îmbrăcat nimic altceva decât un prosop alb.

„Am făcut pentru prima dată cupping aici. Arată mai rău decât se simte, de fapt. Dar în concluzie, mi-a plăcut terapia. Caut mereu noi tehnici pentru a menține acest corp de dinozaur în vârstă de 250 de milioane de ani echilibrat și optim. 

Nu numai cu toate leziunile mele din trecut, ci și cu programul meu zilnic de familie / muncă / antrenament / repetare. Este nevoie de toate, deci a fi proactiv este esențial. Avem doar un singur corp, așa că trebuie să ne ocupăm de el”, el a subtitrat fotografia alături de un emoji cu mâna ridicată.

Anca Țurcașiu se întoarce pe micile ecrane. Divorțul nu a doborât-o, ba din contră

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp