The Rock testat pozitiv Covid-19. Cum se simt soția și cele două fetițe ale sale

The Rock testat pozitiv Covid-19. Cum se simt soția și cele două fetițe ale sale
În timp ce cazurile de coronavirus continuă să se răspândească pe tot globul, „The Rock” a anunțat că el și familia sa au fost testați pozitivi Covid-19.

Dwayne Johnson a distribuit pe Instagram un videoclip de 11 minute în care discută despre diagnosticul său, alături de un mesaj scurt.

https://www.instagram.com/tv/CEppiNRlpvs/?igshid=1ecsnp8pxwzg5

„Mesajul meu către voi toți din jurul lumii. Rămâneți disciplinați. Aveți grijă de sistemul imunitar. Purtați masca. Protejează-ți familia. Fii strict în legătură adunările de oameni. Rămâneți pozitivi. Rămâneți sănătoși, prieteni”, a scris el. 

The Rock se luptă cu virusul Covid-19 de aproape 3 săptămâni

Actorul în vârstă de 48 de ani a mărturisit în clipul postat că se confruntă cu virusul de aproximativ trei săptămâni.

„Soția mea Lauren, precum și cele două fetițe ale noastre și cu mine, cu toții am fost testați pozitiv COVID-19. Vă pot spune că acesta a fost unul dintre cele mai provocatoare și dificile momente pe care le-am trăit vreodată și le-am îndurat ca familie, dar și eu personal”, povestește Dwayne Johnson.

Vedeta a spus că „a fi testat pozitiv COVID este mult mai diferit decât a fi evacuat dintr-o casă sau chiar a rămâne falit”.

Dorința sa de a-i proteja pe cei dragi este ceea ce a făcut momentele atât de provocatoare pentru actor, acesta primind o „lovitură sub centură”.

Copii nu au avut simptome complicate

The Rock și-a liniștit fanii, spunânandu-le că în prezent el și familia sa se simt „bine”.

„Suntem aproape de vindecare, suntem de cealaltă parte, nu mai suntem contagioși și suntem, slavă Domnului, sănătoși. Am trecut prin COVID puternici și sănătoși”, mărturisește actorul.

Copiii au avut noroc în ceea ce privește simptomele și s-au confruntat doar cu „un pic de durere în gât timp de câteva zile”.

The Rock a oferit în videoclipul postat pe Instagram sfaturi pentru combaterea virusului, inclusiv despre creșterea sistemului imunitar, despre cât de atenți trebuie să fim în legătură cu cine vine la noi acasă și cât de important este să purtăm o mască.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp