The Weeknd e pregătit de Super Bowl. Se relaxează într-o vilă de peste 9 milioane de dolari

The Weeknd e pregătit de Super Bowl. Se relaxează într-o vilă de peste 9 milioane de dolari
The Weeknd va urca duminică pe scenă pentru a cânta la spectacolul din pauza meciului de la Super Bowl 2021.

The Weeknd e pregătit de Super Bowl. Până atunci, muzicianul stă într-o proprietate luxoasă din Tampa, Florida. Artistul se relaxează într-o casă în valoare de 6,6 milioane de lire sterline (9,1 milioane de dolari). Vedeta canadiană, pe numele real Abel Makkonen Tesfaye, închiriază conacul cu șase dormitoare de pe insula Davis.

The Weeknd a scos bani din buzunar pentru Super Bowl

The Weeknd e pregătit de Super Bowl. Cântărețul a scos din buzunare 100.000 de dolari (73325,50 lire sterline) pentru plăcerea de a sta în spațiul întins pe 6.000 de metri pătrați, cu piscină și vedere la lac. Se pare că Abel ar fi cheltuit o sumă uriașă de bani pentru a se asigura că apariția sa de 13 minute în pauza Super Bowl este una demnă de cărțile de istorie.

„Abel a cheltuit aproape 7 milioane de dolari din banii săi dincolo de bugetele deja generoase, pentru ca acest spectacol din pauza meciului să fie ceea ce el și-a imaginat”, a declarat publicistul său.

Producătorul emisiunii Super Bowl, Jesse Collins, a confirmat recent că pauza de la jumătatea meciului va fi live și că măsurile de precauție COVID-19 au fost respectate. De asemenea, i-a asigurat pe fani că nimic va fi preînregistrat.

„Totul se întâmplă în acel stadion, în acel moment. Nu venim pe un alt stadion și apoi intrăm, așa cum au trebuit să facă unii oameni (înainte). Suntem destul de norocoși în această situație încât suntem capabili să facem un spectacol live, live. Trebuie să fie despre divertisment dintr-o perspectivă veridică. 

Super Bowl 2021

Cred că se vor întâmpla o mulțime de lucruri în spectacol la care oamenii nu se așteaptă. Va fi doar distractiv. Este atât de perfect. Am început să creăm acest lucru încă din septembrie, iar mesajul acestuia chiar a ieșit. Lumea a lucrat mult pentru mesajul pe care The Weeknd vrea să îl comunice în acest spectacol … Este cu siguranță un spectacol foarte special”, a declarat Jesse Collins.

În Super Bowl 55 se vor confrunta echipele Kansas City Chiefs și Tampa Bay Buccaneers pe stadionul Raymond James din Tampa, Florida, pe data de 7 februarie. Jocul este programat să înceapă în jurul orei 18.30 ET (1:00 GMT), iar spectacolul la pauză ar trebui să aibă loc în aproximativ 90 de minute după aceea.

În trecut, mai multe nume mari au participat la marele eveniment. Anul trecut, Shakira și JLo au lăsat oamenii cu gurile căscate când s-au reunit pentru a urca pe scenă.

Semne că în casa ta sunt „prezențe” stranii. Cum afli dacă ești vizitat de fantome sau îngeri