Theo Rose vorbește despre despresia de după naștere. Face nopți albe, însă nu din cauza copilului

Theo Rose vorbește despre despresia de după naștere. Face nopți albe, însă nu din cauza copilului
Theo Rose e cea mai fericită mămică din lume și, dacă alte femei s-au lovit de depresie după ce au născut, cântăreața a trecut cu bine peste tot. Există totuși un lucru care o deranjează noapte de noapte.

Theo Rose are cel mai cuminte bebeluș, care doarme noaptea ca un îngeraș și nu o deranjează. În schimb, micuța pisicuță Sushi e atât de activă încât îi face artistei și iubitului ei nopțile albe.

Sasha și Sushi, cine e mai cuminte?

Cu puțin timp în urmă, Theo Rose a primit un cadou care a bucurat-o enorm. E vorba e o pisicuță cheală, un Sphynx, ”bebeluș”, pe care o apucă joacă în toiul nopții. „Sasha e foarte cuminte, se trezește o singură dată pe noapte, undeva la 3 dimineață, mănâncă și adoarme.

Și se mai trezește la 7 dimineață, deci nu am probleme cu copilul. Mai rău mă stresează pisica, că acum ne-am luat și o pisica cheală, un Sphynx. E superbă Sushi, dar ea fiind tot bebeluș, e mai mică cu o săptămâna decât Sasha, noaptea o apucă zgândareala. Și începe și ne zgârie și ne muscă, se joacă cu noi. Din cauza ei nu dorm, cu Sasha, în schimb, e extraordinar”, a mărturisit artista într-un interviu.

Ea e vinovată de nopțile albe ale lui Theo Rose

„Sunt motivată să mă vadă băiatul meu”

De când a devenit mămică, Theo Rose a devenit din ce în ce mai responsabilă și încearcă să le facă pe toate așa cum scrie la carte. Dar nu și mai stresată, pentru că a înțeles că toate lucrurile se fac cu mult cam. Cât privește depresia de după naștere, Theo Rose a fost ferită de așa ceva, pentru că are lângă ea familia care o adoră.

„Nu știu dacă m-am schimbat eu pur și simplu, doar că sunt mult mai relaxată în legătură cu toate celelalte lucruri pe care le am de făcut. Și acasă cu el sunt relaxată, însă gândul meu stă în permanență și acolo, și clar asta mă ajută să iau lucrurile cu lejeritate, tot ce apare mai neplăcut, să fiu mai relaxată în ceea ce privește lucrurile astea și mă ajută mult prezența lui în casă, mă motivează altfel să fac lucrurile peste tot unde sunt.

Theo Rose și iubitul

„Am simțit sensibilitatea aia specifică perioadei de după naștere, dar nu s-a pus problema de nicio depresie”

Știu că el când va crește va vedea toate lucrurile astea și atunci sunt motivată să mă vadă băiatul meu. (…) Ce-i drept, m-am și protejat, am fost înconjurată în perioada imediată după naștere de familie, m-au tratat cu foarte mare delicatețe în perioada respectivă, mi-au arătat frumos cum se fac toate lucrurile necesare pentru un bebeluș, nu au insistat, m-au ajutat, nu m-au sufocat.

Am simțit sensibilitatea aia specifică perioadei de după naștere, dar nu s-a pus problema de nicio depresie. Chiar am fost înconjurată de lucrurile de care am avut nevoie”, s-a destăinuit proaspătă mămică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre