Theo Rose pune în pericol sănătatea copilului ei. A fost prinsă făcând acest gest și taxată: „O inconștientă!” – Exclusiv

Theo Rose pune în pericol sănătatea copilului ei. A fost prinsă făcând acest gest și taxată: „O inconștientă!” – Exclusiv
Nu au trecut nici două luni de când Theo Rose a ajuns la perfuzii din cauza problemelor cu sarcina. Iar acum pune de-a dreptul în pericol sănătatea copilului.

Theo Rose și Anghel Damian se pregătesc intens să devină părinți, după ce artista a rămas însărcinată. Părinții lor se bucură că vor deveni bunici și așteaptă nunta. Până atunci însă, Theo Rose a ajuns să fie aspru criticată de  internauți, după ce a fost surprinsă făcând un gest care pune serios în pericol sănătatea copilului.

Mai precis, Theo Rose a fost surprinsă fumând. Artista vapează și e chiar ea cea care a distribuit imaginile, pe InstaStory. Nu s-a așteptat însă la ce a declanșat.  Imaginile au fost capturate și distribuite pe internet, iar lumea o ceartă că e inconștientă fumând. Chiar dacă vapând nu se expune la noxele din tutunul ars al unei țigări obișnuite, chimicalele inhalate nu fac deloc bine fătului.

Ce este un „vape

Un „vape” sau o țigară electronică este un dispozitiv care încălzește un lichid pentru a crea vaporii ce sunt inhalați.  Fiind o tehnologie nou apărută, studii de impact în legătură cu efectele acestei practici nu sunt așa numeroase.

Anumite studii din Statele Unite consideră că principala cauza a problemelor de sănătate în rândul vaperilor a fost utilizarea în țigările electronice a acetatului de vitamina E, substanța interzisă în Uniunea Europeană. Printre efectele secundare generate de vapare se numără: tuse, gură uscată și gât uscat, dificultăți de respirație, iritarea gurii și a gâtului, dureri de cap.

Internauții o critică pe Theo Rose că pune în pericol copilul

Internauții o numesc pe Theo Rose „inconștientă” pentru că vapează deși e însărcinată. Și asta, cu atât mai mult cu cât, la începutul lunii trecute, ajunsese la Urgențe, fiind-i foarte rău. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor care au pus-o pe perfuzii. Chiar dacă Theo Rose e în gură cu n aparat de vapat, nici acesta nu e fără pericole pentru femeile însărcinate.

@theorosestory_ #fyp #story #theorose🌹 ♬ sunet original – Theo Rose🫶🏼

În weekend, artista a participat la un eveniment unde a cântat. Ea a purtat o rochie metalizată, ce urma forma corpului, astfel că toată lumea a putut să îi admire burtica. Artista este însărcinată în 5 luni.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre