Theo Rose, făcută cu ou și cu oțet.”Trebuie să fii dobitoc să spui asta!” 

Theo Rose, făcută cu ou și cu oțet.”Trebuie să fii dobitoc să spui asta!” 
Toată lumea știe că Theo Rose este o artistă care a fost mereu aproape deranjant de directă. Ea spune tot timpul lucrurilor pe nume, așa cum le consideră.

Vedeta care se pregătește să devină mamă peste câteva luni, a izbucnit pe rețelele sociale. ce op deranjează pe Theo Rose? Oamenii care nu agreează manelele. De ce? Pentru că ea însăși are inclus în repertoriu inclusiv acest gen muzical.

Theo Rose a fost extrem de deranjată de cei care au criticat gestul lui Florin Salam de a cânta manele la ziua unui copil bolnav de cancer pentru a strânge banii necesari operației de care avea nevoie acesta. Cântăreața a fost extrem de revoltată de faptul că foarte mulți internauți nu au apreciat gestul manelistului ba chiar l-au criticat pentru ceea ce a făcut. Tânăra care apare în serialul Pro Tv Clanul au fost la rândul ei criticată pentru acțiune similară.

Astfel că în timp ce mergea la filmări, Theo Rose a făcut o înregistrare în mașină în care răbufnește cu ce are pe suflet. Ea este de părere că vedetele pot să facă astfel de gesturi extraordinar de frumoase pentru a ajuta copiii bolnav sau alte persoane aflate un nevoie. Ea l-a menționat și pe Bogdan de la Ploiești care de asemenea a susținut recitaluri în favoarea unor persoane bolnave grav. Zilele trecute, Theo Rose s-a aflat la Spitalul Fundeni, unde, la cererea unei mămici, a cântat o manea. Imaginile s-au viralizat, iar comentariile au fost, în mare parte, critice la adresa ei și a genului muzical abordat. Ceea ce a scos-o din minți pe tânăra artistă.

„Trebuie să fii dobitoc să spui asta”

„Postează Codin Maticiuc despre Florin Salam, care a fost invitat să cânte la ziua unui copil bolnav de cancer, a cântat pe gratis, a strâns suma, a completat banii pentru operație, din banii lui. Un gest superb. Din păcate, copilul s-a stins, nu a mai reușit să se ajungă la intervenție.

Ceea ce voiam să spun este că am făcut paralela cu unul dintre momentele mele care a ajuns viral pe internet, cu mine cântând una dintre piesele mele. Este vorba despre piesa „Cămașa”, la Spitalul Fundeni, la Secțiunea Hematologie Pediatrică, pentru că o mămică mi-a cerut dacă pot să le cânt puțin din piesa asta, pentru că au ascultat-o cu puțin timp înainte, fără să știe că vin acolo.

Nici nu am stat să mă gândesc, e o situație care te face să te simți neputincios. Dacă am putut să le aduc puțină bucurie….”, a dezvăluit artista.

„Nu vă mai considerați selectivi, dacă nu ascultați manele”

„Odată ce s-a viralizat videoclipul, au apărut și multe comentarii de la oameni de cultură, care condamnă manelele și incultura asociată cu acest gen muzical și care pretind că orice gest venit din direcția asta nu ar trebui luat în considerare din cauza genului muzical. Erau ceva de genul „Bravo, acum că le-ai cântat o manea s-au vindecat”, „Manele se cântă la bolnavii de cancer”. Dar ce se cântă, nebunilor? Vivaldi?

N-am știut eu să cânt muzică clasică, altfel mă asculta toată România. E ca și cum ai spune că omul ăla bolnav nu merită să se vindece din cauza preferințelor lui muzicale. Trebuie să fii dobitoc să spui asta. Nu vă mai considerați selectivi, dacă nu ascultați manele.

Apropo de colegul meu Bogdan de la Ploiești, el a făcut multe gesturi frumoase pentru oamenii aflați în nevoie. Ăștia care au comentat ce au făcut? Puneți mâna și donați”, a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre