Timp de 20 de ani, Claudia Schiffer nu s-a îngrijit de angajații ei. În ce condiții au locuit aceștia se vede acum

Timp de 20 de ani, Claudia Schiffer nu s-a îngrijit de angajații ei. În ce condiții au locuit aceștia se vede acum
Super-modelul Claudia Schiffer are planuri serioase în această toamnă. Blonda s-a pregătit serios.

Timp de aproape 20 de ani, Claudia Schiffer nu s-a îngrijit de angajații ei care locuiesc pe domeniul deținut împreună cu soțul ei. Abia acum a depus o solicitare în care cere consimțământul pentru îmbunătățirea dependințelor pentru angajații care locuiesc pe moșia ei. Claudia locuiește într-un conac în stil Tudor în Suffolk, clasificat în clasa I, cu 14 dormitoare. Proprietatea Coldham Hall se întinde pe o suprafață de 530 de acri din Stanningfield.

Supermodelul german, în vârstă de 51 de ani, și soțul ei, regizorul ei de film Matthew Vaughn, în vârstă de 50 de ani, locuiesc în proprietatea numită Coldham Hall de aproape 20 de ani împreună cu cei trei copii ai lor.

Claudia Schiffer nu s-a îngrijit de angajații ei

Cuplul speră acum să îmbunătățească facilitățile pentru personalul angajat prin renovarea unei dependințe, Coldham Hall Cottage. Cei doi vor să dea clădirii independente o renovare completă, deoarece aceasta a ajuns într-o stare de degradare teribilă. Adevărul a ieșit la iveală din documentația depusă autorităților, pentru aprobare.

Claudia explică faptul că se dorește înlocuirea podelei și instalarea unei chicinete. Mai instalează o toaletă, chiuvetă și un duș, conform documentelor de planificare depuse consiliului din West Suffolk. De asemenea, intenționează să îndepărteze două cazane vechi pe bază de petrol dintr-o încăpere tehnică, și să le pună în clădirea anexă, în timp ce încăperea existentă va fi transformată într-un dressing.

Claudia Schiffer arată că e necesară eliminarea pardoselii de lemn, care a putrezit, și înlocuirea acestuia cu plăci de calcar. De asemenea, cuplul vrea să schimbe și acoperișul clădirii.

Un conac cumpărat fără să fie de vânzare

Se crede că cuplul a plătit inițial aproximativ 7,5 milioane de lire sterline pentru conacul lor Tudor listat în clasa I, unde au locuit timp de 18 ani cu cei trei copii ai lor – Caspar, 18, Clementine, 16 și Cosima, 11.

În octombrie 2020, Claudia a primit acordul de construire pentru a transforma o parte din conacul său, în cazare de lux pentru animalele de companie. O iubitoare de animale, Claudia are o adevărată „colecție” de câini, printre care un ciobanesc german numit Rollo și spaniolii negri numiți Flash și Frank. Pe lângă aceștia mai există și pisica Smartie.

Ea a dezvăluit cum au achiziționat conacul. Pur și simplu au mers la proprietari și le-au făcut o ofertă. Pentru Architectural Digest, în 2017, Claudia Schiffer a povesit: „Am bătut practic la ușă și am spus „Ne place acest loc”. Habar n-aveau cine suntem sau ce facem acolo”. Doar câteva luni mai târziu, în 2002, cuplul a cumpărat proprietatea uimitoare și chiar și-a făcut nunta la conac. În timp însă, șederea lor nu a fost întotdeauna bună.

Probleme cu vecinii

În martie anul trecut, s-a scris că cuplul a dat în judecată consiliul local după ce au aprobat planuri de extindere în cazul vecinilor. Claudia și Matthew au încercat să-l oprească pe vecinul lor, Hans Pilo, să construiască o extindere modernă în apropierea conacului lor. Au mai avut și alte probleme. Ei au trebuit să dea socoteală după ce unul din câinii lor a atacat patrupedul unui vecini, câine de talie mai mică. Apoi, în 2014, un incendiu a izbucnit în unele dintre dependințe, distrugând un turn cu ceas istoric.

Clădirea listată cu gradul I a fost construită în 1574 și a fost reședința unuia dintre conspiratorii complotului Gunpowder Plot din 1605. Casa este construită în formă de H în onoarea regelui Henric al VIII-lea. Se crede că reședința a fost numită după regina Elisabeta I, care nu a fost amuzată după ce i s-a servit șuncă rece acolo și a botezat-o Coldham Hall. Coldham Hall Cottage, dependința pe care Claudia încearcă acum să o renoveze,  a fost construită cândva între 1905 și 1957.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail