TJ Miles a fost crescut de un gangster. Concurentul de la Survivor a avut de la cine să învețe despre „școala vieții”

TJ Miles a fost crescut de un gangster. Concurentul de la Survivor a avut de la cine să învețe despre „școala vieții”
TJ Miles este unul dintre cei mai surprinzători concurenți de la Survivor România 2022. Venit parcă de niciunde, constănțeanul a ajuns cunoscut pe Tik Tok, cu un vocabular româno-englez teribil. 

Intrat în lumea vlogerilor din România, TJ Miles a apărut și  în mai multe podcasturi sau pe anumite canaluri de Youtube. Vedetă a noului trend, PRO TV a luat decizia să-l antameze în proiectele lor.

Miles Jordache, căci acesta e numele său din actele de identitate, a copilărit în Constanța până la 8 ani. Apoi s-a mutat în Dubai, acolo unde părinții lui au lucrat ca ingineri la reconstruția unei Moschei. Ulterior, familia a decis să se relocheze în Toronto, Canada. A locuit acolo până în 2018, apoi a revenit în țara natală și locuiește în satul Gruiu de lângă Snagov.

Și-a deschis chiar și un  service auto, pe un bulevard important din Capitală.

Bunica lui TJ Miles e o femeie dură

Concurentul de la Survivor România a povestit ce fel de bunică are. E incredibilă. Ea a avut de-a face cu un prieten al lui TJ Miles, care a trebuit să o viziteze, ca să ia un colet pe care i-l lăsase vlogerul și pentru care trebuia să lase ( bunicii) niște bani. TJ doar i-a spus bunicii sale că vine un prieten, că trebuie să îi dea un colet, iar acela să îi lase niște bani.

„Când a venit prietenul ăsta la mine a bătut la ușă. Îmi aduc aminte că mi-a zis povestea prietenul meu. Ea nu mi-a zis nimic, ea decât a avut banii pentru mine. Orietenul meu mi-a zis: Wow, your grandma! Your grandma is a gangster! Cum, adică? Your grandma is crazy. How? Păi look: am venit la tine acasă, am bătut la ușă, și  your grandma, adică my bunică, a deschis ușa și el a vrut să ia pachetul. Și ea a zis nu. Nu, nu, nu! Money!

Așa i-a spus: Give me the money! Și el a zis: Wow, ok, și bum, bum, bum i-a pus money în mână. După ce s-a văzut cu banii în mână, ea i-a dat pachetul, el a luat pachetul, ea a închis ușa și a și încuiat. El a rămas așa. Se gândea, like, ori i-a spus Miles să facă așa, ori bunica asta is a gangster”, a povestit TJ Miles.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre