TJ Miles a pus ochii pe mai multe femei: „Sunt un om care nu zice NU”

TJ Miles a pus ochii pe mai multe femei: „Sunt un om care nu zice NU”
Canadianul tatuat TJ Miles a petrecut 18 săptămâni în jungla din Republica Dominicană. Experiența, o recunoaște și el, l-a marcat. Dar i-a și ascuțit simțurile la adresa sexului opus.

Întors acasă, TJ Miles a făcut destăinuiri despre relația dintre el și Alexandra Duli. Fostul Faimos a recunoscut că îi place de fosta concurentă Survivor, dar și de ce.

,,O cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș.

Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă”, a declarat TJ, conform Click!.

Lui TJ Miles nu i-ar displace o relație cu Duli

TJ Miles nu ar spune ,,Nu” unei relații cu blondina. Dar, momentan, mai vrea să se bucure de libertate. ,,Tot ce pot să spun este că, dacă ar fi să fie vreodată o relație între mine și Alexandra Duli, o să se întâmple, organic, o selecție naturală, o să se întâmple pur și simplu după ce ne-am cunoaște în viața reală și am evolua împreună, dacă ar fi să rămânem împreună.

Însă, eu sunt deschis, sunt un om care nu zice ,,Nu” fără să vadă și să afle, și las lucrurile să vină de la sine. Dacă vreodată va fi o relație între mine și Alexandra Duli, o să vină organic”, a mai adăugat tânărul, pentru sursa citată

TJ Miles și Laura Giurcanu s-au certat, în final

Eliminat din Survivor după 18 săptămâni, TJ Miles a fost considerat unul dintre cele mai controversate personaje din competiție. Atitudinea sa a fost adeseori considerată arogantă. Iar cel mai deranjat de aceasta a fost  CRBL. Pe de altă parte, mult timp s-a vorbit despre o idilă între el și Laura Giurcanu, cei doi fiind foarte apropiați la începutul competiției.  În final însă, influencerul și blondina au ajuns să se critice dur unul pe altul, iar bărbatul a început să o aprecieze pe Duli.

Sursa foto: Instagram