Toată lumea a izbucnit în lacrimi când a apărut mama Denisei Manelista la concert. Marele cântăreț a început să plângă și el. Moartea ei a lăsat răni adânci

Toată lumea a izbucnit în lacrimi când a apărut mama Denisei Manelista la concert. Marele cântăreț a început să plângă și el. Moartea ei a lăsat răni adânci
Un spectacol cu voie bună s-a transformat într-un moment in memoriam pentru Denisa Răducu, îndrăgita artistă din lumea manelelor care s-a stins la o vârstă foarte fragedă din cauza unei boli grave.

Denisa Manelista, așa cum o știa toată lumea, s-a prăpădit la 26 de ani din cauza unui cancer galopant, foarte agresiv. A căutat leacuri și în țară, dar și în străinătate, însă niciun medic nu a reușit să-i redea sănătatea. A murit chinuită, la doar câteva luni de la diagnostic. Era în culmea succesului, piesele ei răsunând peste tot. În timp ce ea se stingea pe patul de acasă. Spitalele nu mai aveau cu ce să o ajute.

Florin Vasilică, fiul marelui Liviu Vasilică, nu a rămas indiferent la suferința mamei

În urmă cu puțin timp, Florin Vasilică a povestit momentele trăite la ultimul său spectacol, de săptămâna trecută.

Lângă el a venit o doamnă și… amândoi au izbucnit în lacrimi.

„S-a întâmplat să fie așa… Am susținut, cu ultimele puteri, un recital la Lungești.
În timpul recitalului, femeia aceasta a venit la mine plangând și mi-a spus așa:
„Ești la fel cum a fost fata mea, așa dăruit cânta și ea. Eu sunt mama Denisei Manelista”… Jur, m-a dat peste cap și mi-au dat lacrimile… Alte cuvinte ar fi de prisos…”, a povestit Florin Vasilică.

Imaginiea cu mama Denisei e grăitoare. Femeia suferă cumplit. Au trecut 5 ani de la trecerea în neființă a fiicei sale.

Fanii au recționat și acolo, și în mediul online

În timpul concertului au început să plângă toți, unul câte unul, imaginându-și durerea prin care trece femeia. Apoi, după ce Florin Vasilică a făcut publică fotografia cu mama Denisie, tot mai mulți au ținut să aducă un omagiu tinerei răpite de boală.

„Ai sensibilizat-o, vecine, bravo ție… Dacă era altul la cantare poate nu spunea vorba asta… Cinste ție!!!”, i-a spus un admirator lui Florin Vasilică. Răspunsul său a venit imediat: „Crede-ma, frate, ca daca vezi momentul video… Asa ceva? Am plans in timp ce eram in recital. Nu am mai putut controla… Eu de obicei sunt extrem de puternic. Duc mai mult decat oricine. Dar in fata la asa ceva, ramai fara aer… Si nu m-am cunoscut personal cu Denisa. Nu pot exprima in cuvinte ce am simtit in acel moment… Dumnezeu sa o aiba in paza Sa…”, a spus artistul.

Amintiri frumoase

„Pe Denisa am cunoscut-o in biserica la Oituz în Constanța, a venit la Părintele Vladimir pe când slujea acolo. Era îngândurata. Avea totuși zâmbetul pe buze, Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, a rememorat o femeie. Denisa mergea foarte des la biserică și avea o credință aparte.