Tom Jones, dezvăluiri incredibile la 5 ani de la moartea soției: „Nu credeam că o scot la capăt”

Tom Jones, dezvăluiri incredibile la 5 ani de la moartea soției: „Nu credeam că o scot la capăt”
Cunoscutul autor al hit-ului „Delilah”, Tom Jones, a făcut câteva dezvăluiri incredibile, la cinci ani de la moartea soției sale. Acesta a povestit prin ce a trecut în ultimii ani.

Melinda Rose, soția lui Tom Jones, s-a stins din viață în 2016, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Cei doi au trăit o poveste de dragoste incredibilă. Au fost căsătoriți 59 de ani și au mărturisit că s-au iubit toată viața la fel de intens ca în prima zi. La cinci ani de la moartea soției, Tom Jones a făcut dezvăluiri despre perioada grea prin care a trecut. 

Sir Tom Jones, în vârstă de 80 de ani acum, a cucerit întreaga lumea cu vocea sa începând cu anii ’60, în special pe reprezentantele sexului frumos, care-l considerau irezistibil. Şi, deloc surprinzător, starul a profitat din plin de notorietatea şi farmecul său. Melinda Trenchard (Linda) a fost căsătorită cu cântăreţul până la moartea sa, în 2016. Cei doi fuseseră iubiţi încă din liceu şi au decis să-şi petreacă tot restul vieţii lor împreună, încă de la 16 ani. 

Tom Jones face dezvăluiri. A fost la psiholog după moartea soției

Tom Jones dezvăluiri

Legenda muzicii a povestit că cel mai jos punct din viața sa a fost în momentul în care și-a pierdut soția. Jones a povestit că a fost la psiholog pentru că se simțea vinovat de moartea celei care i-a fost alături atâta vreme. „Sincer, nu credeam că voi trece peste asta. A trebuit să merg să văd un terapeut pentru durere pentru că mă tot gândeam. Am făcut destul? M-am implicat? ? A murit ea fără ca eu să-mi dau seama cu adevărat ce se întâmplă?”, și-a început Tom Jones dezvăluirea. 

Aceasta a primit sprijin din partea terapeutului, care i-a explicat clar că nu este vina lui. „Dar terapeutul a spus. Nu, a avut cancer pulmonar, nu ai putut face nimic”.

Jones a spus, de asemenea, că de fiecare dată când urcă pe scenă, Melinda este cu el în spirit. Cântărețul a mai declarat pentru The Observer Magazine: „Înainte de a muri, ea a spus. Nu te gândi la moartea mea, gândește-te la mine când râdeam ”. Așa îmi amintesc de ea “, și-a încheiat Tom Jones povestea. 

Foto: Facebook

Cu ce se ocupa Antonia înainte să devină celebră? “Am fost nevoită să fac bănuții mei”