Toni Grecu, mai sincer ca niciodată. Cine i-a deschis calea spre succes

Toni Grecu, mai sincer ca niciodată. Cine i-a deschis calea spre succes
Este unul dintre marii umoriști ai României, iar românii ridică pălăria în fața sa. Ce nu ați știut niciodată despre Toni Grecu.

Nu există român care să nu-l iubească pe Toni Grecu. Talentat și plin de carismă, reușește și acum să ne smulgă zâmbete.

Toni Grecu, mai sincer ca niciodată. Cine i-a deschis calea spre succes

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Toni Grecu și-a pus sufletul pe tavă și a răspuns la toate întrebările. Îndrăgitul comediant a vorbit despre persoana care a fost alături de el și l-a ajutat în carieră. Este vorba de tatăl său, persoana căruia îi datorează totul. Toni a mărturisit că după ce a terminat facultatea era ”doar un băiat cu o diplomă în buzunar și o valiză cu haine în mână”. Pentru început a lucrat ca inginer de telecomunicații la poșta din Comănești.

După șase luni în care a făcut eforturi mari să reziste și a locuit la căminul de nefamiliști, părintele a dat din coate și a reușit să-i găsească un loc de muncă la Fabrica de calculatoare electronice Felix din București.

Ce-i drept, s-a dat și o șpagă:  ”L-a costat pe tata niște cartoane de ouă și niște vin”. Și Toni Grecu a adoptat această metodă pentru a-și rezolva problemele, dar niciodată nu a mituit la nivel mare.

„Locuiam în căminul de nefamiliști”

”Eu nu am deschis uși cu șpagă, tata a deschis, dacă nu era el, probabil că încă eram pe la Comănești, ce frumos era la Comănești. Locuiam în căminul de nefamiliști. Nu, am dat, am dat șpagă, cum să nu, dar nu am deschis uși. Am dat direct, nu prin uși, am dat direct în buzunar.

Am dat pentru diverse lucruri, chestii mărunte, chiar șpăgi mari nu am dat niciodată. Am dat la portar să mă lase să intru în spital când era tata bolnav, ca să rezolv niște probleme pe la primărie, lucruri absolut nesemnificative. Nu am mituit niciodată la nivel mare, că n-am nevoie și nu a fost în situații de genul”, s-a destăinuit comediantul.

Sursă foto: paginademedia

Recomandarile noastre