Toni Iuruc, cele mai proaspete vești despre nuntă. Afaceristul și Simona Halep au ales muntele

Toni Iuruc, cele mai proaspete vești despre nuntă. Afaceristul și Simona Halep au ales muntele
După o cununie civilă ca în povești la malul mării, marea nuntă va avea loc la munte. Simona Halep e în toiul pregătirilor.

Toamna se numără bobocii, dar și nunțile. Simona Halep și Toni Iuruc vor primi binecuvântarea în fața Domnului.

Toni Iuruc, cele mai proaspete vești despre nuntă. Afaceristul și Simona Halep au ales muntele

Într-un interviu pentru Fanatik, soțul Simonei Halep, afaceriul Toni Iuruc a vorbit despre nunta cu marea sportivă. Acesta a recunoscut că vor ajunge în fața altarului în noiembrie, iar nunta au ales să aibă loc la Sinaia și nu oriunde, ci chiar în cea mai frumoasă locație, cazinoul.

„Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei.”, a declarat Toni Iuruc.

Simona vrea trei copii

Cât privește rochia de mireasă, deocamdată nu se știe ce a ales marea sportivă, care pendulează între una voluminoasă și una simplă. Chiar dacă e pe culmile succesului în sport, ea își dorește trei copii. „Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

 

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă!”, a afirmat Simona Halep pentru Prosport.

Cine sunt nașii

Simona și Toni au făcut cununia civilă pe 15 septembrie anul trecut, la Constanța, evenimentul fiind oficiat de primarul Vergil Chițac. Nașii celor doi sunt Dani Caramihai și soția lui, el fiind și patronul clubului unde a avut loc petrecerea. La cununia civilă a Simonei au participat câteva sute de persoane, de la familie, rude, prieteni dar și personalități din lumea sportului. Simona Halep este cea de-a treia soție a lui Toni Iuruc.

Sursă foto: digisport