Momente de panică pentru Simona Gherghe. S-a infectat din nou cu Covid. Prima oară a fost foarte greu

Momente de panică pentru Simona Gherghe. S-a infectat din nou cu Covid. Prima oară a fost foarte greu
Prezentatoare de la „Mireasa” e din nou infectată cu Covid-19. Simona Gherghe a mai trecut prin boală acum patru luni.

Vedeta și-a făcut testul Covid-19 și, la numai patru luni de când a fost pozitivă, a aflat că e iar infectată. Gherghe este acum la izolare, iarăși, conform unei postări făcute de vedetă pe Instagram. De altfel ea a lipsit din mediul online câteva zile, ca apoi să facă anunțul:

„Am covid. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar nu am cum, cert e că sunt în izolare, până joi.”

Simona are acum o formă ușoară a bolii

Din fericire, Simona se simte bine, are o formă ușoară, nu ca cea din februarie, și spune că cel mai greu îi este să stea departe de copiii ei.

„Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută. Și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară.”

Vedeta de televiziune avea simptome ca de răceală, de aceea s-a și testat, înainte de a merge după copii.De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine!”

O familie frumoasă și fericită

Prezentatoarea de la Antena 1 e căsătorită cu consultantul politic Răzvan Săndulescu. Împreună au doi copii, pe Ana și pe Vlad. Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Cel de-al doilea copil, Vlad Ioan, s-a născut pe 9 mai 2019. Simona Gherghe şi-a făcut studiile în oraşul natal și a absolvit Facultatea de Litere, secţia Limbi Moderne, de la Universitatea „Al.I. Cuza”. Ea a debutat în presă din anul al doilea de facultate, fiind cooptată în echipa Radio Nord-Est Iaşi, ca editor – prezentator ştiri.
Cât Simona este ținută în casă de Covid, show-ul „Mireasa” continuă, iar cea care o va înlocui temporar este Gabriela Cristea.