Fanii au dat de pământ cu Gabriela Cristea. „Minte cu nerușinare!”

Fanii au dat de pământ cu Gabriela Cristea. „Minte cu nerușinare!”
E iubită și respectată de fanii săi, dar ceva s-a întâmplat cu aceștia. Gabriela Cristea a fost trasă de urechi.

De mai bine de 20 de ani, Gabriela Cristea reușește să se mențină în top. Prietenii din online au fost însă deranjați de comportamentul vedetei și au taxat-o.

Fanii au dat de pământ cu Gabriela Cristea. Ce i-a deranjat atât de tare

A câștigat simpatia publicului care o adoră, dar Gabriela are parte uneori și de lucruri mai puțin plăcute. Nu demult, internauții s-au supărat și au început criticile la adresa brunetei. Motivul? Kilogramele în plus ale divei.

Folosește prea multe filtre

Toată povestea a început după ce Gabriela Cristea a început să posteze tot mai multe imagini cu ea la piscină. Un motiv bine întemeiat pentru ca fanii din online să fie extrem de atenți la cum arată prezentatoarea. La un moment dat, aceasta s-a trezit criticată grav, pe motiv că folosește mult prea mult Photoshop-ul. „Minte cu nerușinare! Pozele sunt modificate!”, i-a scris un fan și de acolo tot mai mulți au postat în asentiment. Imaginea care i-a stârnit o puteți vedea mai jos:

„Te-au pus pe Tik Tok că ești baba cloanța naturală”

„Nu ești tu aici.E o femei tânără și frumoasă”/”Te-au pus pe Tik Tok că ești baba cloanța naturală.”/”Văd că Instagramul este numai pentru EA./” De ce te modifici atât de mult în poze?”, sunt alte câteva dintre comentariile dure primite de aceasta.

Ce cură de slăbire a ținut

Anul trecut, Gabriela povestea despre kilogramele în plus acumulate și a vorbit și despre cura de slăbire pe care a ținut-o. ”Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine.

Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor.

Așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram