Top 10 cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Câștiguri fabuloase

Top 10 cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Câștiguri fabuloase
Criză, criză, dar vedetele de la Hollywood au conturile pline. Salariile imense câștigate în anii anterior le asigură starurilor un trai fără griji, indiferent ce se întâmplă în lumea reală. 10 actori de la Hollwyood reușescă să facă împreună un real tezaur.

Liderul clasamentului este, pentru al doilea an consecutiv, Dwayne „The Rock” Johnson, cunoscutul actor din filmele de acțiune. A încasat  deja 87,5 milioane de dolari în 2020. Un sfert din sumă i-a luat de la Netflix pentru viitorul film „Red Notice” și succesul Under Armour line Project Rock.

Pe locul al doilea vine cel supranumit „actorul de aur” al Netflixului, Ryan Reynolds, cu „doar” 71, 5 miloane de dolari salariu anul acesta. Reynolds a primit peste 20 de milioane de dolari pentru titlurile „Six Underground” și „Red Notice”. În iulie, oficialii Netflix au anunțat că sunt în discuții pentru un al treilea film cu actorul în rol principal, al cărui onorariu va număra o sumă de 8 cifre.

Al treilea în clasament este popularul Mark Wahlberg, un actor versatil care face față cu brio atât în thrillere sau filme de acțiune, cât și în comedii. Mark a încasat în 2020 suma de 58 de milioane de dolari, iar comedia de acțiune „Spenser Confidential”, în care a jucat rolul principal, lansată în martie, este al treilea cel mai urmărit serial al Netflix din toate timpurile.

Ben Affleck este starul care ocupă poziția a patra a topului, cu încasări de 55 de milioane de dolari. Anul acesta a jucat în două blockbustere, inclusiv titlul Netflix „The Last Thing He Wanted”.


Îngrășarea are cauze psihice. Cum ajută hipnoza

Simona Gherghe tranșează problema Acces Direct. Mirela Vaida vine cu dezvăluiri din culise


Vin Diesel ocupă locul 5, cu 54 de milioane de dolari încasați în 2020. Starul din F9 se poate lăuda și cu statutul de producător al seriei Netflix „Fast & Furious Spy Races”.

Locul 6 este ocupat de un star de la Bollywood, Ashkay Kumar, care a încasat venituri de 48, 5 milioane de dolari. În prezent lucrează pentru prima sa serie TV, „The End”, difuzată de Amazon Prime. E de remarcat că o mare parte a onorariilor sale din 2020 provine din multiple campanii de imagine pentru diferite branduri.

Mai puțin cunoscut la noi, Lin-Manuel Miranda ocupă locul 7 și este protagonistul producției „Broadway Hamilton”, ale cărei drepturi au fost achiziționate de Disney. Miranda a cumulat anul acesta suma de 45,5 milioane de dolari, el așteptând și premiera „In the Heights”.

„Prințul din Bel Air”, Will Smith, se menține pe val. ocupă locul 8 al celor mai bine plătiți actori de Hollywood, cu  44,5 milioane de dolari. Conturile sale sunt completate cu reclame la telefonie mobilă și face venituri și din foarte populara sa pagină de Instagram.

Revelația anului este poate Adam Sandler, actorul faimos pentru filmele sale de comedie, care de câteva ori a fost liderul acestui clasament. La începutul anului Adam a schimbat inspirat genul filmelor sale și a câștigat cea mai înaltă discticție pentru actorie la gala Film Independent Spirit Awards, pentru rolul dramatic de excepție din filmul fraților Josh și Bennie Safdie „Uncut gems”. Lansat pe Netflix filmul l a contribuit la veniturile sale de 41 de milioane de dolari, cu care se clasează pe locul 9 în top. În ianuarie, el a semnat un mega-contract cu Netflix, pentru încă 4 filme, după ce „Murder Mystery” s-a dovedit unul dintre cele mai vizionate filme ale platformei de streaming.

„Săracul” clasamentului, cu încasări de „numai” 40 de milioane de dolari, este Jackie Chan. Activ de șase decenii acesta a făcut nu mai puțin de 5 filme în ultimul an. Chan și-a completat veniturile din actorie cu contracte de imagine, relatează Forbes.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp