Tot ce trebuie să știți despre Smoky Hair, trendul anului 2021 în materie de păr

Tot ce trebuie să știți despre Smoky Hair, trendul anului 2021 în materie de păr
Toate modelele sunt deja înnebunite după  Smoky Hair, noua tehnica a culorii părului, inspirată, așa cum îi spune numele, din cunoscuta tehnică de machiaj Smoky Eye. Să vedeți despre ce este vorba.

Iată tot ce trebuie să știți despre Smoky Hair, trendul anului 2021 în materie de păr. Acesta se obține printr-o estompare de culori reci, capabile pună în valoare la maximum podoaba capilară. La fel cum machiajul Smoky Eyes pune în evidență ochii.

Așadar, dacă vrei să experimentezi o nouă culoare a părului, să dai o întorsătură acestui început de an și să etalezi o podoabă capilară diferită de cea obișnuită, tendința 2021 e Smoky Hair. Și, așa cum sugerează definiția, inspirația vine din cunoscuta tehnică de machiaj Smoky Eye. E vorba de degradeuri fine, culori umbrite delicat. Smoky Hair promite să facă fericit pe oricine dorește o schimbare a părului fără transformări radicale.

Tot ce trebuie să știți despre Smoky Hair

Să vedem mai bine în ce constă tehnica. În spatele tendinței Smoky Hair se află mâna experților L’Oréal Professionnel, scrie Elle Italia. Aceștia au studiat mult timp tehnica, pentru a crea o metodă disponibilă în saloanele din toată lumea, începând cu această lună.

Iată ce explică stiliștii. Pentru a atinge obiectivul, se lucrează cu trei nuanțe, mai mult sau mai puțin așa cum se întâmplă cu faimosul machiaj de ochi fumurii, în care două nuanțe de fard de gri (una deschisă și una întunecată) sunt de obicei amestecate, adăugându-se în plus o umbră de ochi negru intens cărbune.

Dar să ne întoarcem la păr. Prin amestecarea artistică a celor trei culori alese pe baza părului de tratat, coloristul va crea o estompare a culorilor de la rădăcină la vârf, procedând de la cea mai ușoară la cea mai întunecată nuanță, prin decolorare. Există și un detaliu cheie. Smoky Hair are avantajul de a neutraliza reflexiile galben-portocalii, creând un efect de fum rece, în tonuri de cenușă mai mult sau mai puțin întunecate.

Cui i se recomandă Smoky Hair

Randamentul lui Smoky Hair poate fi apreciat pe mai multe fronturi: tonurile de cenușă și irisé se traduc într-un aspect foarte rafinat și contemporan, dar mai presus de toate jocul cromatic dezvoltat de expertul în salon va spori frumusețea noii cromatici, cu un aspect complet natural. Smoky Hair se potrivește perfect cu tenurile mai deschise la culoare. În mod similar, persoanele cu ochi gri, verzi și albaștri își găsesc potrivirea ideală a culorilor în trendul Smoky Hair.

În ceea ce privește părul, jocul reflexiilor funcționează foarte bine pe părul mediu-lung și lung. Procedeul prinde bine pe părul drept, dar și pe cel ondulat și creț. Frizura ideală pentru Smoky Hair este bobul alungit (lung).

Sfatul coloriștilor este ca, odată ce ați obținut Smoky Hair la salon, acasă să vă îngrijiți nuanțele reci folosind exclusiv produse profesionale de îngrijire a părului specifice părului colorat. Ideal e să folosiți celebrul șampon și balsam cu pigmenți violet, inamicii categorici  ai reflexelor galben-roșiatice.

Sursa foto: Instagram, L’Oréal Pro

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante