Ce se întâmplă când spui bancuri cu Putin? Trei ruși dintr-un tren trans-siberian au aflat

Ce se întâmplă când spui bancuri cu Putin? Trei ruși dintr-un tren trans-siberian au aflat
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Trei ruşi călătoreau în aceeaşi cuşetă dintr-un tren trans-siberian. Unul dintre ei citea un ziar în timp ce ceilalţi doi spuneau bancuri cu Putin. Enervat de faptul că nu putea citi în linişte ziarul, primul rus s-a hotărât să le joace o festă celor doi.

A ieşit discret din cuşetă şi a comandat însoţitorului de la vagonul restaurant trei ceaiuri, cu menţiunea să-i fie aduse exact peste 10 minute. A reintrat în cuşetă şi după nouă minute le-a spus celor doi:

— Băieţi, ar trebui s-o lăsaţi mai moale cu bancurile politice în tren. FSB-ul are microfoane în toate cuşetele şi compartimentele.

— Rahat, hai să fim serioşi! Cine a mai auzit de microfoane în trenuri în zilele noastre?

— Serios, hai să vă arăt. După care, a spus cu voce tare: „Tovarăşe maior, trei ceaiuri, vă rog!”

N-au trecut bine câteva secunde şi însoţitorul vagonului a intrat cu cele trei ceaiuri. Cei doi călători s-au albit la faţă şi nu au mai scos nici un cuvânt până s-au culcat. Dimineaţa tipul glumeţ s-a trezit singur în compartiment. Curios, l-a întrebat pe însoţitor unde sunt cei doi. Acesta i-a răspuns că în timpul nopţii cei doi au fost săltaţi de FSB.

— Bine, bine, dar pe mine de ce m-au lăsat  în pace?

— Tovarăşului maior i-a plăcut poanta cu ceaiul.

Recomandarile noastre