Tragedie în lumea modei. A murit creatoarea celor mai cunoscute parfumuri italiene

Tragedie în lumea modei. A murit creatoarea celor mai cunoscute parfumuri italiene
Moștenitoarea imperiului parfumurilor din Italia a murit în timpul unei operații simple care trebuia să dureze 15 minute. Avea doar 41 de ani și era celebră pentru parfumurile realizate pentru toate marile case de modă italiene.

Este tragedia momentului în lumea modei la nivel mondial: a murit creatoarea celor mai cunoscute parfumuri italiene, moștenitoarea imperiului parfumurilor din Italia. de numele ei sunt legate cele mai bine vândute parfumuri ale caselor Bvulgari, Trussardi, Versace, Gigli etc.

Giorgia Martone, s-a stins din viață la doar 41 de ani, în timpul unei operații la Spitalul San Giuseppe din Milano, care trebuia să dureze doar un sfert, însă situația a degenerat, scrie Capital.ro.

Cine este Giorgia Martone, moștenitoarea imperiului parfumurilor

Giorgia Martone a fost fiica lui Roberto Martone, fondatorul grupului gigant ICR – Industrie Cosmetiche Riunite din Milano. Este compania care produce parfumurile marilor case de modă italiene. De ani de zile compania a fost alături de cei mai importanți designeri italieni, precum Gianni Versace, Nicola Trussardi, Renato Balestra, Romeo Gigli, Bulgari și pentru ei a creat unele dintre cele mai bine vândute parfumuri din Italia.

Giorgia Martone a lucrat în cadrul afacerii de familie, una dintre cele mai importante din Italia, conform ultimului clasament Forbes, și a fost cercetătoare în domeniul parfumeriei. Giorgia a deținut și rolul de director al ICR.

În ceea ce privește studiile sale, ea a terminat facultatea Bocconi la Milano cu o specializare în Design & Fashion Management, imediat după absolvire a decis să întreprindă o experiență în Statele Unite în multinaționala Symrise și în 2005 ea s-a întors în Italia, la Lodi, pentru a se alătura tatălui ei, Roberto.

Cum a murit creatoarea celor mai cunoscute parfumuri italiene

Aceasta a murit brusc, din cauza unui șoc care se întâmplă extrem de rar în aceste operații. Tragedia a fost anunțată de sora sa, Ambra. Aceasta a precizat că încă nu realizează ce se întâmplă, pentru că totul a fost brusc. „Nu ne vine să credem, totul s-a întâmplat brusc, chiar și echipa medicală este consternată”, a declarat sora ei, Ambra.

Aceasta a mai adăugat că sora sa se temea de operații, dar și de anestezie. În ceea ce privește intervenția, se pare că Giorgia Martone mai făcuse una similară în urmă cu câțiva ani. „Giorgia se temea foarte mult de operații și ace, se temea de anestezie, dar ea totuși se confruntase cu această intervenție. Acum doi ani a fost operată pentru același lucru și totul a mers bine”, spune sora ei Ambra.

Aceasta a fost supusă la o intervenție de histeroscopie care durează maxim 15 minute, dar care presupune anestezie. Se pare că la câteva minute după începerea operației, Giorgia Martone a intrat în comă. Încercările de resuscitare au continuat timp de trei ore, dar au fost inutile, notează il Giorno. 

Horoscop Minerva – 2 februarie. Scorpionii pot negocia contracte importante