Tragedie incredibilă în familia lui Culiță Sterp. S-a împușcat în cap cu arma de vânătoare

Tragedie incredibilă în familia lui Culiță Sterp. S-a împușcat în cap cu arma de vânătoare
Culiță Sterp și familia lui trec prin cel moment al vieții, după ce vărul cântărețului a făcut un gest șocant.

În vârstă de 30 de ani, Ionică s-a despărțit de iubita lui dar n-a suportat această durere și și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă o familie care nu-și va reveni niciodată din șoc.

Nenorocirea s-a produs miercuri dimineață, iar familia acestuia este în stare de șoc. Tragedia s-a produs în localitatea Sânaindrei din Timiș, în jurul orei 10.00, când mama acestuia a auzit o împușcătură. Când a intrat în dormitor, și-a văzut băiatul prăbușit la pământ.

„E urât și greu și atât”

A fost chemată imediat ambulanța dar, din nefericire, medicii nu au putut să mai facă nimic. Apropiații spun că gestul făcut a fost din dragoste, Ionică neputând să suporte despărțirea de iubita lui. “E urât și greu și atât. Nu a pomenit niciodată despre așa ceva. (…) Din dragoste. Cum a fost și cum s-a întâmplat eu nu știu să vă spun”, au declarat apropiații bărbatului pentru Kanal D.

Vărul lui Culiță Sterp și-a pus capăt zilelor din cauza iubirii pierdute

Ionică a lăsat un mesaj de adio pe rețelele de socializare

Sursele din anchetă susțin că vărul lui Culiță Sterp a iubit-o enorm pe femeia de care s-a despărțit și i-a lăsat și un mesaj de adio pe o rețea de socializare. “La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

S-a împușcat în cap cu arma de vânătoare

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

Recomandarile noastre