Culiță Sterp profită de pe urma publicității, fie ea negativă. Pe cine se bazează să facă bani cât e el tras pe tușă – Exclusiv

Culiță Sterp profită de pe urma publicității, fie ea negativă. Pe cine se bazează să facă bani cât e el tras pe tușă – Exclusiv
Culiță Sterp așteaptă azi să afle dacă va scăpa sau nu de măsura controlului judiciar, stabilită de instanță după ce, acum o săptămână, a făcut zob mașina unui clujean, urcâmndu-se băut și drogat la volan.

Manelistul a apărut ieri în fața instanței, unde s-a judecat contestația măsurii controlului judiciar. Deși a fost propus pentru arestare preventivă și  a primit doar control, Culiță Sterp nu a fost mulțumit. Și, pentru că se vrea liber ca pasărea cerului, a făcut apel.

A fost și extrem, de impertinent cu un jurnalist care, ieri, l-a întrebat despre accident. „Nevastă-ta mai întreabă de mine?” i-a replicat manelistul înainte să plece de la instanță.

Culiță Sterp știe să profite de publicitate

Dar Culiță Sterp știe foarte bine că bune sau rele, știrile despre el nu fac decât să îi crească cota. Publicitatea, pozitivă sau negativă, e tot reclamă. Lumea îi caută piesele pe YouTube, fanii sunt curioși de noul videoclip filmat în ziua dinaintea accidentului, la Tarnița, și vor să știe mai multe.

Prin urmare nu era moment mai bun decât acesta pentru lansarea la apă a noii afaceri a familiei sale. Și, în plus, un moment perfect de a-și reafirma armonia din sânul familiei, după ce rula noaptea prin Cluj, cu o domnișoară alături.

Poliția confirmă că manelistul era beat și drogat în momentul accidentului

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial al poliției.

Noua afacere de familie în casa Sterp

Culiță Sterp pozează alături de nevastă și copil în treninguri asortate nou-nouțe. Vânzarea de astfel de textile e noua afacere a familiei, în care s-a lansat partenera manelistului, chiar azi. S-a grăbit cu lansarea dat fiind contextul în care, prins băut și drogat la volan, Culiță Strep beneficiază de publicitate gratuită în toate mediile. Și, în plus, nu va putea să își repare bolidul de 100.000 de euro pe banii asigurării.

Va avea de despăgubit inclusiv mașina distrusă total a clujeanului pe care l-a izbit în intersecție, joia trecută la ora 2:00. În plus, victima manelistului, cere a ajuns la spital după accident, ar putea avea și alte pretenții materiale. Pe care manelistul va trebui pur și simplu să le achite. Accidentul de la Cluj vine să încheie un an destul de prost financiar pentru Culiță Sterp. Amintim că în vară acestuia i-a fost spartă casa, ocazie cu care i-a fost furat seiful doldora de bani.

Sursa foto: Instagram