Culiță Sterp, nesimțire maximă la audieri: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Culiță Sterp, nesimțire maximă la audieri: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”
Manelistul Culiţă Sterp a ajuns, miercuri, în faţa instanţei de judecată, acolo unde s-a judecat contestaţia depusă de manelist împotriva măsurii controlului judiciar. După ce a stat o zi în arest, acum vrea să fie liber ca pasărea cerului.

Joia trecută, dimineața, în jurul orei 2:00, în zona centrală a Clujului, Culiță Sterp a intrat ca o vijelie într-o intersecție, fără să se asigure, și a făcut praf un Logan care circula regulamentar. Victima a ajuns la spital, iar autoturismul acesteia a suferit daună totală.

Imediat după ce a făcut zob mașina clujeanului, manelistul a apăsat accelerația și a încercat să fugă cât mai departe de locul accidentului, însă a fost oprit de polițiști. După ce l-au testat cu aparatul etilotest, oamenii legii au stabilit că s-a urcat băut la volan. Analize efectuate la spital au arătat că bărbatul consumase și droguri.

Culiță Sterp era băut și sub influența substanțelor interzise în momentul accidentului

„Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul oficial al poliției.

Manelistul și-a cerut iertare de formă

Culiță Sterp a fost reţinut pentru 24 de ore şi propus spre arestare preventivă, însă instanța a decis că nu e chiar un pericol public, așa că a decis să îl plaseze sub control judiciar. Astăzi, instanţa a judecat contestaţia manelistului împotriva măsurii controlului judiciar. Culiţă Sterp a ajuns în sala de judecată alături de avocatul său. Decizia instanței va fi anunţată joi.

În noaptea dinaintea zilei în care s-a prezentat în fața instanței, probabil într-o încercare de a-și spăla imaginea, Culiță Sterp a postat pe Instagram un video în care încearcă să le explice fanilor săi ce s-a întâmplat. El i-a cerut scuze lui Marius, șoferul pe care l-a băgat ăn spital, dar și familiei sale, și spune că s-a împăcat cu aceasta „pe toate planurile”.

Tot iertare a cerut și familiei sale, cât și fanilor care așteptau cu sufletul la gură un semn de la el. Culiță a explicat și motivul pentru care s-a lăsat atât de mult așteptat. I-a fost greu să spună ceva după cele întâmplate. Artistul crede că a avut nevoie de un asemenea șoc pentru a învăța și a promis că viața lui se va schimba radical  de acum încolo.  „A fost cea mai mare palmă primită ca să rămân cu picioarele pe pământ”, i-a asigurat Culiță pe fanii săi.

Nesimțire maximă față de jurnaliști: „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”

Miercuri, la ieşirea din sala de judecată, Culiţă Sterp a fost aşteptat de jurnaliştii care au încercat să obţină de la el mai multe răspunsuri, referitoare la accidentul pe care l-a provocat în Cluj-Napoca, atunci când a condus beat și drogat. Cu zâmbetul pe buze şi arogant, Culiţă Sterp a refuzat să răspundă întrebărilor. Mai mult, l-a jignit pe unul dintre reporteri. „Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, a fost replica manelistului.

Sursa foto / video: Instagram