Daniel Onoriu are mintea tulbure. Polițiștii l-au prins în timp ce își punea ștreangul de gât, în arest

Daniel Onoriu are mintea tulbure. Polițiștii l-au prins în timp ce își punea ștreangul de gât, în arest
Iubirea pentru Isabela i-a măcinat sufletul lui Daniel Onoriu care face orice pentru a fi acceptat din nou de fosta soție.

Daniel Onoriu vrea să-i atragă atenția fostei soții cu orice chip și a recurs la un gest extrem.

Daniel Onoriu are mintea tulbure. Polițiștii nu știu ce să mai facă după ultimul gest al fostului sportiv

Aflat în arestul Capitalei pentru că a încălcat ordinul de protecție, Daniel Onoriu i-a șocat pe polițiști după ce a vrut să se spânzure în arest, cu puțin timp în urmă. El e disperat că Isabela nu-l mai vrea înapoi și face tot felul de lucruri care nu-i fac deloc cinste.

De data asta, oamenii legii au contactat personalul specializat al Spitalului „Obregia” pentru a-i ajuta în situația aceasta. Sursele spun că Daniel ar fi spus și familiei despre gândul său negru, iar în seara zilei de 21 noiembrie, a pus în practică. Mai mult, el le-a spus apropiaților și că ar fi fost agresat în arest.

Ce spun oamenii legii

„La data de 10 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați prin 112, de către o femeie (de către Isabela, n.r.), cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a încălcat ordinul de protecție, emis de instanță, împotriva sa.  La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care l-a depistat pe bărbat, în apropierea locuinței persoanei vătămate.

Acesta a fost condus la sediul secției, însă, având în vedere starea de agitație pe care o manifesta a fost transportat cu un echipaj SMURD la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, este o parte din comunicatul de presă.

După ce a anunțat pe rețelele de socializare că s-a despărțit de Isabela, Daniel a apărut alături de o altă femeie de care a spus că s-a îndrăgostit. Dar povestea asta n-a ținut prea mult, pentru că Daniel Onoriu a realizat că marea lui iubire e tot Isabela.