Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă. Face un apel disperat către Poliție

Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă. Face un apel disperat către Poliție
Au sosit mult așteptatele explicații legate de incidentul petrecut vineri seara, când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut o altercație fizică. Acuzațiile sunt extrem de grave.

Impresara a povestit ce s-a întâmplat. Urmează noi dezvăluiri:

„Nu s-a întâmplat nimic, s-a întâmplat ce se întâmplă de fiecare dată. În ţara asta, dacă eşti persoană publică, eşti apărată, legea nu-şi face treaba cum trebuie. Dacă se făcea ceva când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viaţa noastră, nu mai ajungeam să vină Laurenţiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ţine pe picioare. Poliţia nu vrea să ia probe de sânge, se uită zâmbind, pentru că noi suntem celebrităţi.

Anamaria Prodan se teme că Reghecampf ar putea să o ucidă

Nu se poate să stăm să ne omoare în casă şi să vină poliţia şi să îşi dea seama că au greşit că nu au luat prima dată măsuri.

A venit şi a început să înjure, mi-a înjurat finul, ne ameninţă pe toţi. Gata, s-a terminat, am tăcut până acum pentru că suntem persoane publice şi ar trebui să fim un exemplu, iar copilul meu suferă. A venit astăzi, după atâtea luni de zile şi l-a ameninţat că îl ia cu forţa. M-a lovit, mi-a zis că mă omoară şi că mă bagă cu forţa la puşcărie.”, a declarat Anamaria Prodan, citată de România TV.

Reghecampf a intrat în casă „ca hoții”?

„Bebeto l-a rugat să plece din casă în secunda doi, pentru că a intrat în casă prin efracţie. Îmi doresc acest divorţ mai mult decât orice pe pământul ăsta”, a declarat Anamaria Prodan.

Ea i-a dat palme, el a tras-o de păr

Portivit unor surse bine informate, Reghecampf a venit la domiciliul ei pentru a-l lua pe Bebeto. Duminică are loc botezul micuțului Liam, copilul pe care Reghe îl are cu amanta pentru care a părăsit-o pe Prodan, iar acesta dorește ca fiul lui să-i fie alături la eveniment.

Furioasă, ea a început să-i reproșeze că nu a venit să-l vadă de foarte mult timp și că îl ia pe Bebeto doar ca să-și facă imagine. A urmat un schimb de replici, însă Anamaria Prodan a început să strige la Reghe, urmând o ploaie de injurii la adresa Corinei Caciuc.

Reghe a ales-o pe Corina, iar asta o înfurie permanent pe Anamaria Prodan.

Antrenorul i-a dat replici usturătoare, cum că iubita lui Corina e de zece ori mai bună, apoi s-au șantajat reciproc amenințându-se că se vor turna unul pe altul în privința unor afaceri. La momentul „Corina”, care se petrecea în buclă, Anamaria i-a dat o serie de palme lui Reghecampf, iar acesta a ripostat, luând-o de păr și trântind-o la pământ.

Mai multe despre acest subiect, AICI! ( Filmul complet. Cum au ajuns Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să se bată! Antrenorul a clacat când impresara a spus asta despre Corina Caciuc!)