Exclusiv. Reghecampf i-a cumpărat casă Corinei Caciuc, în timp ce el stă cu chirie pe banii Universității. Totul a fost dezvăluit la tribunal

Exclusiv. Reghecampf i-a cumpărat casă Corinei Caciuc, în timp ce el stă cu chirie pe banii Universității. Totul a fost dezvăluit la tribunal
Povestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se complică de la o zi la alta. O nouă informație îl pune în centrul atenției pe antrenorul de la Universitatea Craiova, una care ar putea să pice greu patronatului echipei de fotbal.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la tribunal, iar în cadrul instanței de judecată cei doi au fost nevoiți să răspundă la diverse întrebări. Unele ușoare, fiind la primele înfățișări. Totodată, încă de la început, Reghe s-a împotmolit. Întrebat de judecător unde locuiește, pentru a-i acorda custodie comună pentru fiul lor, Laurențiu Jr. (n. Bebeto), antrenorul a refuzat să răspundă la întrebare.

A spus că e în proces de relocare

”Laurențiu Reghecampf a cerut la proces să îl vadă pe Bebeto de două ori pe lună, în weekenduri. Dar nu știe încă unde, tot indică tot felul de adrese pe unde stă el. Când doamna judecător întreba unde locuiește, nu înțelegea de ce trebuie să zică asta. Adică, jenant…”, a declarat Anamaria Prodan, citată de ziarulmonden.ro.

Anamaria Prodan a suspectat că fostul ei partener se ferește de ea, însă în realitate, spun surse demne de încredere, antrenorul Universității încă figurează cu deconturi pentru chirie. Dacă va trece o proprietate pe numele său în Bănie, atunci contractul va exclude cheltuielile de relocare ale antrenorului, mai spun sursele.

Decont pentru chirie la Universitatea Craiova

Acesta se pare că este și motivul pentru care apartamentul din cartierul rezidențial Bujorul (Craiova) este trecut pe numele Corinei Caciuc.

Un al doilea motiv pentru care Reghecampf a ales să nu treacă pe numele său casa nou-nouță din Craiova a fost procesul de partaj dintre el și Anamaria. Divorțul abia a început, însă tranzacția pentru locuința în care stă acum Corina a avut loc anul trecut, în toamnă.

Corina Caciuc este însărcinată și urmează să nască un băiețel peste o lună.

În sala de judecată, Anamaria i-a strigat lui Reghe: „Mă iubești de leșini!”

Anamaria Prodan a povestit presei că a râs de câteva ori în sala de judecată, glumind cu Reghe: „De față cu toată lumea și i-am zis: Ia uită-te la mine, că te tot ascunzi, mă iubești de leșini!

El ne iubește foarte tare, dar nu mai poate să dea înapoi. Orice ar zice toată lumea, el și-a dat seama, el a fost păcălit. Când a realizat despre ce este vorba, când a văzut ce trecut glorios avem toți, în momentul ăla nu a mai avut cum să dea înapoi. Îi vine un copil într-o lună sau când naște fata asta…”, a mai spus Anamaria Prodan.

Urmează să se întâlnească pentru prima oară cu Corina Caciuc

Am să aduc martori ca să închidem și acest dosar și Reghecampf să înțeleagă că dacă nu a învățat să fie bărbat lângă mine atâția ani, nu mai are cum să învețe acum și va rămâne așa cum este astăzi pentru totdeauna. De râsul tuturor bărbaților! Și de râsul fetelor de oraș!”, a spus Anamaria Prodan, pentru AntenaStars.