Artista a recunoscut, recent: „Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer”. Angela Spătar s-a stins din viață din cauza cancerului de colon, după trei luni de chin, în anul 1997, chiar în brațele artistei.

De parcă nu era destul, Cristina Spătar tocmai a aflat că singurul părinte care i-a mai rămas în viață, tatăl ei, suferă de aceeași boală ca și mama ei.

Vedeta a declarat în cadrul unei emisiuni TV că deși decesul mamei s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, pe vremea când era doar o adolescentă, acel moment a marcat-o pentru totdeauna. Acum are din nou lacrimi în ochi. Viața i-a dat o nouă lovitură vedetei, după divorțul de tatăl copiilor ei și după perioada grea financiară. Tatăl artistei a fost diagnosticat cu exact aceeași boală din cauza cărei a murit mama sa. Cristina a aflat recent, că tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer la gât. Deși nu au avut niciodată o relație foarte bună, vedeta a declarat că ea și sora ei vor avea grijă de tatăl lor.

Blestem asupra familiei Spătar?

Părinții Cristinei Spătar s-au despărțit în copilăria ei. Există un detaliu pe care vedeta nu îl poate evita. Deși tatăl ei a încercat să își refacă viața și a început diverse legături cu alte femei, invariabil,  toate au murit de cancer.

„Tatăl meu a încercat mai multe relații, dar toate partenerele ar fi murit de cancer. Cred că e un blestem. Acum am aflat că și el are cancer la gât. Eu și sora mea vrem să-i fim alături. Există un Dumnezeu și el îmi dă putere, lecții. Fiecare are un Dumnezeu, o cruce de dus, eu o duc pe a mea, e mai grea”, a spus Cristina Spătar.

Sursa foto: Instagram

Interviu cu Nuami Dinescu. De ce nu apar actorii noștri în reclame

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri