Traian Băsescu i-a trimis o scrisoare Anei Prodan în care a strecurat și un mesaj secret. Iată tot ce a scris președintele în ea

Traian Băsescu i-a trimis o scrisoare Anei Prodan în care a strecurat și un mesaj secret. Iată tot ce a scris președintele în ea
Anamaria Prodan o ține tot într-un tir, cu arlierie grea, de luni bune, și nu contenește să mai aibă ceva de scos la înaintare. În timp ce viitorul ei fost soț, Laurențiu Reghecampf, păstrează tăcerea după plecarea în Azerbaijan, impresara se fălește cu ce are.

Anamaria Prodan continuă pe rețelele sociale războiul cu Laurențiu Reghecampf. Și ține să îi amintească acestuia ce femeie puternică este și ce relații are. Asta cu atât mai mult cu cât păresa a dezvăluit suma ridicol de mică pe care o încasează lunar din noul său job, Reghe. Mică în comparație cu restul onorariilor la care deseori a făcut referie Anamaria Prodan, fiind facilitate de ea.

Impresara „a scos din joben”, pe rețelele de socializare, o scrisoare primită de Traian Băsescu.

În scrisoarea primită de la fostul președinte al României, Anamaria Prodan este lăudată pentru performanțele obținute în fotbal. Insă atent la detalii, Traian Băsescu punctează încă ceva. El vorbește despre  „norocul” pe care l-a avut Laurențiu Reghecampf când s-a căsătorit cu ea.

Scrisoarea este, în mod neobișnuit, scrisă de mână de fostul președinte al țării, și chiar  semnată și datată de Traian Băsescu, la 29 aprilie 2020. La vremea respectivă Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf erau în mare amor, de nedespărțit. Impresara a făcut acum publică scrisoarea, pe reţelele sociale şi a ataşat un mesaj: „Mulţumesc, domnule preşedinte!”.

Ce  i-a scris Traian Băsescu impresarei

Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de „doamne” care populează fotbalul românesc.

A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă.

Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

Sursa foto: Instagram