Transformare uluitoare a lui Micutzu. Comediantul le dă românilor lecții de slăbit

Transformare uluitoare a lui Micutzu. Comediantul le dă românilor lecții de slăbit
Micutzu a reușit într-un timp record să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme. Dar drumul a fost greu și încă nu a ajuns la final.

Cosmin Nedelcu, cunoscut ca și Micutzu a reușit un lucru cu adevărat demn de toată lauda. A slăbit 50 de kilograme și se mândrește cu asta.

Lupta cu kilogramele nu e deloc simplă pentru nici o persoană care a început-o. Dar cu multă răbdare și înțelegere, această problemă se poate rezolva. Și Micutzu, unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți ai României a trecut printr-o situație asemănătoare, dar a reușit să dea jos nu mai puțin de 50 de kilograme.

Artistul a avut aproape 170 de kilograme și spune că a început să înțeleagă cât de gravă e situația și ce ar putea să pățească după ce a mers cu un prieten la spital pentru o operație de micșorare a stomacului. A fost momentul în care a înțeles ce se întâmplă cu el și s-a decis să facă un prim pas.

„Am pornind slăbind de la grija pentru sănătate”

„Abia acum am curajul să spun asta. Îmi e rușine, dar în poză stânga aveam 167,8. În dreapta 120.

Cum a reușit Micutzu să dea jos 50 de kilograme

Au trecut 3 ani și ceva și niște muncă. Postarea asta nu e pentru oamenii ăștia perfecți din unele comentarii, e pentru oamenii grași care au nevoie să înțeleagă că lucrurile se pot rezolva. (…)

Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocăm în minte faptul că mă îngraș” a povestit Cosmin Nedelcu în cadrul emisiunii “În fața ta”, de la Digi 24.

A început prin a consuma cât mai puțină carne

Primul lucru pe care Micutzu l-a făcut a fost să reducă consumul de carne și a constatat că ușor, dar sigur, kilogramele în plus au început să se topească. Apoi a scos carbohidrații din meniul zilnic și rezultatele au început să se vadă și mai mult. Desigur, e lung drumul până la final, însă Micutzu e determinat și are voință.

„El s-a pus pe cântar, avea 167,8, eu aveam 167,8. M-am panicat, mai mult decât conștientizat. Și am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați” a mai spus comediantul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre