Trend la Hollywood. Bradul nu se mai împodobește cu globuri! Noua modă uimește pe toată lumea

Trend la Hollywood. Bradul nu se mai împodobește cu globuri! Noua modă uimește pe toată lumea
În fiecare an brazii de Crăciun din toată lumea par să intre în competiție de frumusețe și... stil! Fie că sunt realizați de mari designeri, de vedete sau de familii oarecare, fiecare încearcă să iasă din anonimat.

Noua modă la Hollywood în materie de brazi de Crăciun uimește pe toată lumea. Printre vedete, nu mai sunt la modă globurile. Deloc. Kourtney Kardashian și-a împodobit brazii cu trandafiri roșii și luminițe. A vrut, pesemne, să transmită cât de mult iubește, și cât e de iubită, după ce anul acesta s-a logodit. În plus, ați citi bine pluralul. Extravagantă cum o știți, Kourtney nu s-a putut mulțumi cu un singur brad de Crăciun. Ea a împodobit în holul casei mai mulți.

Cam fără număr putem spune, vizionând imaginile video postate de brunetă pe rețelele sociale. Un efect vizual puternic amplifică numărul, brazii fiind, pe lângă numeroși, și înconjurați de oglinzi imense. Dar toți, fără excepție, au renunțat la globuri, în favoarea florilor roșii de trandafiri. În casa vedetei a fost improvizată și scena pregătirilor pentru Crăciun, cu escavatoare și alte mașinuțe de jucărie, dar și cu mult aur sub formă de foițe subțiri aruncate printre ele.

Ce spuneți de bradul reciclat al lui Kim Kardashian?

Rămânem în sânul aceleiași familii, pentru a admira un alt brad ieșit din tipare. Sora lui Kourtney, Kim Karhashian a optat pentru un brad minimalist alb în living room. Acesta e imens, bogat și are cetina colorată în alb sidefiu. De parcă ar fi fost scufundat în cea mai pufoasă zăpadă. Și nici măcar nu e ceva nou. Practic, vedeta a reciclat bradul alb de anul trecut. Singurele podoabe din copac sunt ghirlandele de beculețe și un minuscul accesoriu roșu care a ajuns, cumva, pe o creangă.

Sursa foto: Instagram