Trio Expres a rămas duet: a murit Claudia

Trio Expres a rămas duet: a murit Claudia
Carmen Harra, fosta ei colegă de trupă, a făcut public decesul Danielei, subliniind că moartea acesteia nu are nicio legătură cu pandemia de coronavirus.

„Vineri, 31 iulie 2020, Claudia Daniela Nacu, colegă și prietenă de suflet din fosta trupă muzicală Trio Expres, s-a stins în Amsterdam (Olanda), din cauze naturale (fără nicio legătură cu pandemia de Coronavirus), la doar 58 de ani.

A fost o cântăreață și o compozitoare excepțională alături de care am lansat în anii ‘80 primul album muzical produs de Electrecord în limba engleză, disc de mare succes vândut în Europa, SUA și Canada. A fost un talent extraordinar, o profesionistă desăvârșită și o prietenă apropiată”, a scris Carmen Harra pe contul personal de Facebook.


Valul de căldură fără precedent deschide „poarta către lumea de dincolo”

Ozzy Osbourne: despre recuperarea de la operație


„Mă rog ca sufletul ei frumos să se odihnească în pace și îi rog pe toți prietenii mei să se roage pentru Daniela. Când spui Trio Expres, spui și Aida Pentzer Pânzaru, o artistă pe care o iubesc nespus și de care mă leagă o prietenie deosebită. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău minunat, Daniela, te vom iubi mereu și ne rugăm pentru tine!”, a adăugat Harra.

 

Recomandarile noastre