Tristețe maximă! Wednesday – sezonul 2 nu va mai apărea pe Netflix? S-au complicat lucrurile

Tristețe maximă! Wednesday – sezonul 2 nu va mai apărea pe Netflix? S-au complicat lucrurile
Wednesday de la Netflix ar putea trece la rivalul Amazon înainte de reînnoirea sezonului doi. La mijloc e un acord al MGM de 8,5 miliarde de dolari.

Netflix nu a anunțat încă reînnoirea celui de-al doilea sezon pentru serialul său de mare succes Wednesday. Acesta, așa cum știți, a înregistrat un record de audiență. Serialul e în continuare în trending, în România și la nivel mondial.

Acum însă, totul ar putea deveni mai complicat din cauza fuziunilor corporative.

Metro-Goldwyn-Mayer deține drepturile pentru The Addams Family și proprietățile sale. Așa că atunci când Amazon Studios a achiziționat compania în martie anul trecut pentru 8,5 miliarde de dolari, Wednesday se pare că a venit la pachet, odată cu ea.

„Amazon, sincer, face afaceri cu toată lumea și este de așteptat să continue să facă acest lucru în mai multe dimensiuni”, a declarat o sursă pentru Deadline pe 16 decembrie.

Ce spun oficialii Netflix

Cu toate acestea, un reprezentant Netflix a clarificat luni pentru MailOnline: „MGM face programe pentru orice număr de streameri și radiodifuzori, iar achiziția lor de către Amazon nu schimbă acest lucru. Vânzarea nu are niciun impact asupra contractelor de drepturi existente”.

Pe 13 decembrie, serialul de comedie live-action al lui Alfred Gough și Miles Millar despre aventurile lui Wednesday Addams la Academia Nevermore, asemănătoare cu Hogwarts, a depășit pragul de 1 miliard de ore de vizionare. Tim Burton, de două ori nominalizat la Oscar, a regizat toate cele opt episoade ale acestui spin-off cu Jenna Ortega și cu Christina Ricci, fosta Wednesday Addams.

Noul sezon, anunțat simbolic de producător

În ziua de Anul Nou, Millar a postat o fotografie cu o veveriță legată pe un scaun electric, cu o legendă: „Urez tuturor un 2023 uluitor!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by miles millar (@miles_millar)

Postarea de pe Instagram a showrunnerului în vârstă de 55 de ani i-a făcut pe fani să pledeze în comentarii pentru sezonul doi, astfel încât să poată vedea mai multe din viața adolescentei obsedate de întuneric. Artista care o intepretează pe Wednesday, Jenna Ortego, în vârstă de 20 de ani, originară din Cali, a obținut amândouă nominalizări – pentru cel mai bun serial de televiziune (musical/comedie) și cea mai bună actriță (musical/comedie) – la cea de-a 80-a ediție a premiilor Globul de Aur, care va fi difuzată pe 10 ianuarie pe NBC/Peacock.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre