Secrete de pe platoul de filmare al super serialului Wednesday. Cine e românul care a orchestrat cea mai tensionată scenă

Secrete de pe platoul de filmare al super serialului Wednesday. Cine e românul care a orchestrat cea mai tensionată scenă
Imediat după lansare, serialul Netflix regizat de Tim Burton și filmat mai ales în România, Wednesday, a ajuns în trending pe celebrul canal de streaming. Românii au fost extaziați de poveste și de locurile pe care acum le-au redescoperit cu alți ochi.

Așa cum știți, seria Wednesday de la Netflix a fost filmată în mare parte în România și are în distribuție mai mulți actori autohtoni. Dincolo de fostul soț al Andreei Bălan, care s-a lăudat primul cu rolul său, și alții au dat o mână de ajutor pentru reușita serialului. Acrtorul Cezar Grumăzescu a fost profesorul de scrimă din serialul Netflix.

Cezar Grumăzescu este unul din actorii care se regăsesc în distribuția filmului. Originar din Iași, actorul în vârstă de 34 de ani a aboslvit UNATC și are un master în Arta actorului. E cunoscut de pe scenele teatrelor bucureștene, având un CV plin de roluri inetresante.

Cine este actorul Cezar Grumăzescu

„Cezar a venit de la Iași, este produsul a doi părinți ingineri undercover. În sensul în care tata a fost campion la săritura cu prăjina iar mama putea fi orice și-ar fi dorit, în special doctor. Actorul de azi s-a format în urma unor întâlniri și conjuncturi pe care nu le-am urmărit în mod special.

Oricum cred că totul s-a întâmplat sau s-a modificat în funcție de oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs. Și e tare, că mă întâlnesc uneori cu niște oameni pe care visam doar să-i cunosc sau să lucrez cu ei și simt cum mă modific, simt că se întâmplă. Că pe moment sau în viitorul apropiat se schimbă traiectoria puțin”, a declarat actorul într-un interviu pentru ViitorulRomaniei.ro.

Foarte netesante sunt aptitudinile actorului din afara scenei. Dar care îi pot fi de mare folos, atunci când pregătește un rol. Cezar Grumăzescu știe să danseze, să înoate, merge perfect cu rolele dar și cu bicicleta. De asemenea, știe să conducă și scuterul. Și mașina. Joacă fotbal, basket, judo, taikwando, se dă cu hoverboard-ul și știe să meargă și pe picioaroange.

Cine i-a purtat de grijă profesorului de scrimă: „Eram mort de emoție”

Actorul Cezar Grumăzescu povestește cine l-a îmbărbătat pe platourile de filmare de la Wednesday. El a avut rolul lui Vlad, antrenorul de scrimă al elevilor academiei Nevermore.

Românul nostru a găsit un prieten de nădejde: pe Joy Sunday

„Înainte să înceapă filmările, a avut loc o lectură a primelor două episoade, la care participau toți actorii, producătorii, regizorul, toată lumea. Eram mort de emoție, nu ştiam pe nimeni şi mă simțeam destul de mic printre toate vedetele de acolo. Aveam impresia c-o s-o dau în bară si la alea trei replici pe care le aveam. Prima persoană care mi-a vorbit a fost Joy Sunday, mi-a spus să stau liniştit că si ea e la primul ei proiect de acest gen şi că n-am de ce să-mi fie frică, dacă sunt acolo, sunt pentru un motiv.

Joy, după cum o să vedeți în serial, este o actriță foarte talentată, un superstar în devenire, dar, pe lângă asta, este un om atât de bun, cu picioarele pe pământ, amuzant şi sufletist. M-a ajutat enorm în acea primă zi şi începând de atunci, am câştigat un prieten foarte bun. Şi eu şi Ana, și armata noastră de animale îți ducem dorul, sper să ne revedem într-o zi”, a dezvăluit actorul despre experiența în producția Netflix.

Recomandarile noastre