Trucul cu care Mădălina Ghenea a făcut toți bărbații să transpire. Video de senzație

Trucul cu care Mădălina Ghenea a făcut toți bărbații să transpire. Video de senzație
Mădălina Ghenea este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Felul în care arată, faptul că vorbește mai multe limbi și profesionalismul i-au adus contracte excelente.

Despre Mădălina Ghenea s-a scris mult în legătură cu bărbații cu care s-a iubit. Între aceștia au fost și personaje celebre. Presa internațională a relatat pe larg diversele relații ale frumoasei românce. După despărțirea de tatăl fiicei ei, Matei Stratan, Mădălina Ghenea ar fi avut o relație de scurtă durată cu milionarul Vito Schnabel, proprietar al unei celebre galerii omonime. În trecut, a avut relații cu mai mulți bărbați celebri, printre care Leonardo di Caprio, Gerard Butler, Michael Fassbender și Louis Hamilton.

În 2016 vedeta a făcut cuplu și cu celebrul designer Philipp Plein, relația durând 38 de zile. În vara lui 2020, Mădălina Ghenea (32 de ani) a fost surprinsă în vacanță alături de alt milionar, Leonardo Maria Del Vecchio. Italianul este un model faimos și fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari.

Mădălina Ghenea știe un truc cu care le dă mari emoții bărbaților

Oficial, Mădălina Ghenea este în afara unei relații. Își vede de proiecte ( tocmai a terminat filmările la un thriller cu rechini și traficanți de droguri) și de  creșterea fiicei sale, Charlotte. Asta nu o împiedică să umple internetul cu fotografii sexy în ținute care mai de care mai incitante.

Iar acum a intrat în bucătărie, unde a filmat un clip care a făcut toți bărbații să transpire. Frumoasa româncă le arată tuturor cât e de priceput și periculoasă. Mădălina Ghenea știe cum să folosească un cuțit. Ea aruncă un fruct în aer și îl prinde înfipt în lamă. După care, fără nicio teamă de lama ascuțită, mușcă apetisant.

Și, precum vedeți în imagine, inclusiv ținuta pentru acest moment a fost aleasă atent. Mădălina Ghenea arată privirii un decolteu generos, care face multă lume să ofteze.  Recent, vedeta a distribuit pe rețelele sociale o fotografie care spune multe. Mădălina Ghenea s-a săturat să fie singură. Vedeta a distribuit și o fotografe în care apare un cuplu înlănțuit, sărutându-se pasional.

„In the mood for love” (n.r. trad. – Cu chef de dragoste) a scris vedeta, alături de o fotografie în care apar doi iubiți care se sărută pasional, imaginea fiind captată astfel încât nu li se poate distinge identitatea celor doi.

Sursa foto / video: Instagram