Trucuri de coafat părul, a la Chanel. Cum ne aranjăm părul în pandemie

Trucuri de coafat părul, a la Chanel. Cum ne aranjăm părul în pandemie
Chanel te poate inspira să îți aranjezi părul mai simplu și mai chic. La spectacolul Haute Couture de primăvară / vară 2021 al casei de modă, pe care directorul de creație Virginie Viard l-a asemănat cu o „sărbătoare de familie”, părul modelelor a fost lustruit în mod corespunzător.

Cele cinci trucuri simple pentru a vă transforma coafurile. Cum să ne aranjăm părul ca pe marile podiumuri, chiar la noi în sufragerie.

Trucuri de coafat părul, a la Chanel

Probabil cel mai simplu truc de coafare existent, schimbarea cărării tale pe o parte laterală îți poate schimba total aspectul. Păstrați-vă părul foarte drept, a la Chanel.

Părul drept de poker. Pentru a imita aspectul de mai sus aveți nevoie doar de o placă de păr. De asemenea, asigurați-vă că aplicați spray de protecție termică în prealabil. Pentru a finaliza cu adevărat aspectul, în stil Chanel, necesită un bob de ceară de păr.

Un finisaj strălucitor este totul atunci când vine vorba de părul couture Chanel. Indiferent de textura sau stilul pe care îl adopți, faceți-l să apară cu un finisaj lucios. De obicei, spray-ul de finish miroase excelent și ține părul la locul său, minimizând încrețirea pentru un aspect elegant.

O coadă de cal de făcută cu precizie este exact ceea ce medicul a comandat după luni întregi de neglijat părul. Periați părul în poziție și fixați-l pe ceafă cu un elastic transparent. Lustruit și perfect, gata pentru următorul apel Zoom.

Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani. Uite cum arată în costum de baie fosta lui Negoiță

Recomandarile noastre