Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani. Uite cum arată în costum de baie fosta lui Negoiță

Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani. Uite cum arată în costum de baie fosta lui Negoiță
Fosta soție a lui Ionuț Negoiță (fostul patron Dinamo) a plecat în vacanță în Egipt, Hurghada mai exact. Acolo se bucură de temperaturile ridicate și se răsfață la plajă. Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani.

Carmen și Ionuț Negoiță au fost căsătoriți timp de 11 ani și împreună au doi copii. Au divorțat în 2010 și de atunci, Carmen și-a refăcut viața. ”Am fost căsătorită cu Ionuț Negoiță și după divorț toată lumea m-a condamnat că am renunțat la viața sigură, de stat fără grija zilei de mâine. N-am avut niciodată mentalitatea asta cu soție de milionar, deși mi s-a pus o etichetă”, spunea femeia în vârstă de 40 de ani într-un interviu. Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani.

La peste 10 ani de la divorț, Carmen Negoiță arată impecabil. Este mamă și femeie de afaceri, iar rețelele de socializare îi consumă și ele mult timp, desfășurându-și mare parte din activitate acolo. Însă, nimic nu o face să se abată de la stilul de viață propus, în care mâncarea sănătoasă și exercițiile fizice sunt baza. La 40 de ani, Carmen nu se sfiește să se posteze în tot felul de poziții provocatoare. 

Carmen Negoiță e strălucitoare la 40 de ani. S-a pozat în costum de baie

Aflată în acest moment în vacanță în Hurghada, Egipt, vedeta se bucură de tot ce are de oferit stațiunea de lux în care petrece. Inclusiv de soare și plajă din belșug, dar și de tot felul de cocktailuri speciale. Printre ele și cele cu suc de ananas. Acestea îi plac lui Carmen foarte mult, după cum chiar ea mărturisește. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmen Negoita (@carmennegoita)

Într-o postare pe Instagram, Carmen Negoiță nu s-a sfiit să-și arate corpul frumos proporționat și formele provocatoare. Vedeta s-a pozat într-un costum de baie portoclaiu, dintr-o singură bucată. A accesorizat cu ochelari de soare și un batic strâns pe cap, pentru a o proteja de razele solare. Imaginea a fost apreciată de fani și a strâns mii de like-uri. ”Știu ce este fericirea: picioarele în nisip și ochii în soare”, a scris fosta soție a lui Ionuț Negoiță pe Instagram. 

Foto: Instagram

Victoraș Micula își râde în barbă. A scăpat de arest

Recomandarile noastre