Victoraș Micula își râde în barbă. A scăpat de arest

Victoraș Micula își râde în barbă. A scăpat de arest
Victor Micula s-a născut cu stea în frunte. Are tot de își dorește, face ce dorește. Și-a băgat nasul în datele Poliției și magistrații au decis să nu fie arestat.

Victor Micula este un om bogat, datorită familiei sale. Era adolescent când s-a remarcat pentru excentritățile sale. Spune oricui are chef să îl asculte câte mașini și motociclete de lux are în garaj.

Victoraș Micula își râde în barbă. A scăpat de arest

Anul trecut, pe 19 decembrie, Victor Micula a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne.

Mai mult, a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist. Scandalul a  fost atât de mare, încât Victor Micula și patru subofiţeri de la Poliţia municipiului Oradea, au fost trimişi în faţa instanţei.

Tribunalul Bihor a respins, marţi, 26 ianuarie, propunerea de arestare în lipsă formulată de procurori pe numele lui Victor Micula în acest dosar.

Soluţia pronunţată, marţi, poate fi contestată de procurori în termen de 48 de ore de la comunicare la Curtea de Apel Oradea.

Dezbaterile au început cu o cerere de recuzare a procurorului Cristian Ardelean, care urma să susţină propunerea de arestare în lipsă a lui Victor Micula, scrie bihoreanul.ro. Cerere a fost respinsă.

Ulterior, judecătorul a respins şi propunerea de arestare, aducând ca temei articolul 227 din Codul de procedură penală, care prevede că „nu sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege pentru arestarea preventivă a inculpatului”.

Totodată, instanţa a dispus că toate cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Victor Micula este fiul unui cunoscut om de afaceri din România

Victoraș Micula (25 de ani) și are cetățenie suedeză și română. Este fiul unui cunoscut om de afaceri din România, Viorel Micula.

Acesta, împreună cu fratele său, Micula Ioan, dețin grupul de firme Transilvania General Import Export, European Drinks, European Food și Scandic Distiliries.


Victoraș, fiul Regelui sucurilor, va sta față în față cu judecătorii. Cică și-a băgat prea tare nasul în Poliție

Incredibila viață amoroasă a lui Larry King. Cele șapte căsnicii

Recomandarile noastre