Trucuri de frumusețe pentru noaptea de Revelion

Trucuri de frumusețe pentru noaptea de Revelion
Vă pregătiți pentru distracția de Anul Nou? Specialiștii trag câteva semnale de alarmă și spun ce trebuie să faceți și ce nu.

Numărați zilele până când vine momentul în care să plecați la petrecerea de Revelion? Iată câteva sfaturi care vă vor fi extrem de utile.

Ce nu trebuie să faceți niciodată înainte de petrecerea de Revelion

Nu există femeie care să nu dorească să strălucească la propriu în noaptea dintre ani. Însă specialiștii susțin că ar trebui să fie atente la câteva aspecte. Se pune accent în primul rând pe culoarea părului. Sunt multe doamne și domnișoare care vor ca podoaba capilară să arate perfect, însă nu e tocmai indicat să schimbați culoarea părului cu puțin timp înainte de Revelion.

Dintr-un motiv bine întemeiat: s-ar putea să nu iasă așa cum ați văzut în reviste sau, pur și simplu, culoarea să nu vă prindă. Fie vă veți schimba nuanța cu mult înainte de petrecere, fie după.

Nu apelați la cosmetice pe care nu le-ați mai folosit

Tot specialiștii afirmă că nu e bine să faceți tratamente cosmetice noi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să vă răsfățați, dar nu încercați lucruri pentru prima dată. Totodată, nu trebuie să apelați la produse cosmetice noi. Dacă vreți să vedeți cum e acel produs, cereți o mostră, lăsați să acționeze o zi ulterior vă hotărâți dacă achiziționați.

Pentru ca rujul să arate perfect, buzele trebuie să fie hidratate

Fiți atente și la tenul dumneavoastră, care trebuie pregătit cu creme hidratante și nutritive. Folosiți măști cosmetice din produse naturale. Alegeți machiajul care vi se potrivește cel mai bine și pe care l-ați mai folosit și nu faceți experimente chiar de Revelion.

Iar pentru ca rujul să arate perfect pe buzele dumneavoastră și să nu aveți surprize neplăcute, trebuie să le hidratați corespunzător. Sunt unele momente în care ar fi mai bine să uitați de ruj și să optați pentru un gloss, care vă va face cu adevărat seducătoare.

Sursă foto: luvie