În interviul acordat, modelul mărturisește că are o pasiune ascunsă: „A fost mereu un vis de al meu să apar în această revistă deoarece am o mare secretă pasiune pentru imobiliare și design interior. Am fotografiat casa exact înainte de carantină/izolare și pare că a fost acum foarte mult timp. Mulțumesc AD și mulțumesc de un milion de ori @clementsdesign  and  @waldosdesigns pentru că ați făcut din casa mea o locuință la care am visat mereu”

Design-ul este construit ca un spațiu de relaxare, iar casa este poziționată spre munte, înconjurată de natură. Star-ul din Keeping Up With The Kardashians a mărturisit că iubește arta și achiziționează destul de des tablouri și piese de artă. „Îmi place o casă care are caracter”, spune ea.

Pasiunea secretă a unui model

Locul preferat din casă al supermodelului este bucătăria, unde își petrece majoritatea timpului.

„Suntem aici aproape în fiecare zi și noapte. Pregătesc cina cu prietenii mei mereu. Nu mă gândeam că design-ul bucătăriei te poate face să vrei să gătești, pentru că în ultima mea casă nu găteam deloc. Bucătăria asta mă face să gătesc.”, declară Kendall.

Făcând parte din industria fashion, deține un spațiu uriaș pentru dressing, în care își depozitează toate piesele ei couture.

Un alt loc de relaxare din locuința supermodelului este grădina din spate, cu piscină. „Mă face să mă simt departe de LA. Petrecem mult timp aici.”