Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești se „bat” în gramatică pe internet. Regii manelelor au dat cu limba română de pământ

Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești se „bat” în gramatică pe internet. Regii manelelor au dat cu limba română de pământ
Când nu sunt în studiourile de înregistrări, doi dintre maneliștii preferați ai românilor se ironizează în mediul online. Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu se „bat” în gramatică pe internet.

Cei doi artiști nu doar că sunt „colegi” în topurile muzicale, dar se pare că au și o relație de prietenie. De fiecare dată când au ocazia fac glume unul cu altul.

Spre exemplu, zilele trecute, Tzancă Uraganu a fost la Catedrala Mitropolitană din Iași, pentru a se închina la Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, alături de iubita sa, Alina Marymar.

Care „pe care”

Momentul a trebuit să fie musai împărtășit cu fanii, astfel că Tzancă Uraganu a postat o fotografie pe Instagram, iar la story s-a strecurat o greșeală, observată însă rapid de manelist.

„Sfânta Prasccheva” a scris Tzancă Uraganu pe instastory, după care a revenit  rapid pe Facebook și a recunoscut greșeala: „Scuze că am scris greșit! A fost o emoție foarte puternică care am simțit-o! Și na..”.

Însă manelistul nu și-a dat seama că o comite a doua oară. Probabil, din cauza emoțiilor. De această dată a făcut o greșeală și mai și. A scris „o emoție foarte puternică care am simțit-o”, în loc de „o emoție foarte puternică pe care am simțit-o”.

Din lac în puț cu limba română

Spre amuzamentul celor care îi urmăresc, Bogdan de la Ploiești nu s-a putut abține și i-a răspuns cu subînțeles: „Stai liniștit frate știu că a fost din greșeală .. tu ești foarte deștept”. Comentariul a primit peste 2.500 de like-uri din partea internauților, dar pe el nu a mai avut cine să-l taxeze pentru că și în replica lui s-au strecurat greșeli.

Se pare că la lecția de punctuație, Bogdan de la Ploiești a lipsit de la școală. Stai liniștit frate știu că a fost din greșeală .. tu ești foarte deștept” ar fi trebuit scris astfel: Stai liniștit, frate, știu că a fost din greșeală. Tu ești foarte deștept!”

Ca să nu rămână dator, Tzancă Uraganu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns lui Bogdan de la Ploiești: „Ai vrea să fii Unghieră să-mi tai unghiile cu tine?”. Schimbul de înțepături dintre cei doi a stârnit hohote de râs în rândul fanilor care au apreciat ironiile drept cele mai reușite glume.