În timp ce Tzancă Uraganu împacheta shaorme, procurorii îl împachetau pe fratele lui. Acesta se dădea preot ca să mulgă bătrânii de bani

În timp ce Tzancă Uraganu împacheta shaorme, procurorii îl împachetau pe fratele lui. Acesta se dădea preot ca să mulgă bătrânii de bani
4 decembrie a fost o zi pe care Tzancă Uraganu n-o va uita prea repede. Și-a deschis shaormerie și iată ce a ieșit. Dar bucuria n-a ținut prea mult.

Fratele lui Tzancă Uraganu s-a băgat în mari probleme, iar sărbătorile nu se arată prea vesele pentru familia manelistului.

În timp ce Tzancă Uraganu împacheta shaorme, procurorii îl împachetau pe fratele lui. Acesta se dădea preot ca să mulgă bătrânii de bani

Tzancă Uraganu s-a scos. Banii pe care-i va lua din vânzarea de shaorme, îi va da avocaților ca să-l scoată pe fratele lui din belele. În aceste momente polițiștii fac percheziții la mai multe persoane din Prahova care s-au dat drept falși preoți. Printre cei care le promiteau credincioșilor că le rezolvă orice probleme în schimbul unor sume de bani se află și fratele lui Tzancă Uraganu. Acesta a fost luat de mascați și e posibil să fie reținut. Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Ce artiști au venit la Tzancă să mănânce shaorma gratis

Nebunie fără margini la deschiderea shaormeriei lui Tzancă Uraganu. Manelistul și-a făcut fanii fericiți, care au venit ca la manifestație să mănânce o shaorma gratis. Și tot gratis au servit-o și Alex și Anda Adam, care n-au putut să stea departe de prietenul lor.

Lăutarul a venit într-o mașină luxoasă, le-a cântat oamenilor înghețați de frig și le-a promis cel mai bun produs. Pentru care au trebuit să aștepte o bună bucată de vreme. E drept că unii fani l-au trădat, pentru că reprezentanții unei alte shaormerii din apropiere i-au făcut o bucurie lui Tzancă Uraganu și au dat și ei acest fel de mâncare tot gratis. Nimeni nu știe câte bucăți au fost date fanilor, dar Tzancă preconiza să fie în număr de câteva sute.

„Nu uitați că mâine, 4 decembrie, vă aștept la deschidere la „Shaorma la Tzancă”. În București, pe bulevardul Ion Mihalache, nr. 71, zona 1 Mai, aproape de Piața Victoriei. Va fi o nebunie totală, începând cu orele 16.30 o sa fim acolo. Chiar eu, personal, voi da șaorme gratis, și prietenul meu Alex Velea și Anda Adam și multe surprize”, a anunţat Tzancă Uraganu cu o zi înainte de deschidere.

Dorian a împărțit 3.000 de shaorme doar în București

Dorian Popa și-a făcut o astfel de afacere cu ceva timp în urmă și, așa cum îi stă bine unui patron, a dat și el gratuități. Sursele spun că doar în București el ar fi împărțit nu mai puțin de 3000 de shaorme. Într-un film postat pe TikTok, Dorian Popa l-a spus și celor care care îl iubesc cum va fi şaorma Hâtz. „Va fi şi picantă, dar şi nepicantă. Orice şaorma Hâtz va avea usturoi. Evident că la alegerea voastră puteţi scoate usturoiul, dar eu zic să nu”, recomandă Dorian Popa.

Recomandarile noastre