Uau! Uite cum arată Simona Halep după ce operația estetică la nas s-a vindecat. O recunoști? Foto

Uau! Uite cum arată Simona Halep după ce operația estetică la nas s-a vindecat. O recunoști? Foto
Spectaculoasă. Așa ar fi putea fi descrisă Simona Halep în acest moment. Sportiva e mai frumoasă ca niciodată.

A trecut printr-o operație care nu a fost deloc plăcută, dar a meritat tot efortul. Simona Halep arată bestial.

Recent, pe contul de socializare al Simonei Halep a apărut o fotografie cu celebra sportivă după ce i s-a vindecat operația estetică de la nas. Simona e schimbată radical și pare mult mai încrezătoare. Vedeta și-a lăsat și părul să crească, așa că nu ne-ar mira dacă în curând admiratorii ar face coadă la ușa ei. Pesemne că fostul soț nu și-a dat seama ce a pierdut atunci când și-a dat acordul asupra divorțului.

“Nu îmi plăcea deloc nasul meu”

Simona a ales să facă intervenția chirurgicală în toamna anului trecut, în primul rând pentru a-și rezolva probleme respiratorii. Totodată și-a schimbat și forma nasului, mărturisind că cel vechi nu i-a plăcut deloc. ” Având probleme cu respirația de mulți ani, care s-au înrăutățit, am decis să urmez sfatul medicului și să fac operația necesară (…)

Nu știu cât de lungă va fi perioada de recuperare, în acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare. Ceea ce este cert este că nu voi mai putea juca în acest an la niciun turneu. Sezonul 2022 este încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin de evenimente. Ne vedem pe teren, 2023. Încă simt că mai am multe de dat pe terenul de tenis și mai am obiective de îndepinit. (…)

“Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți”

Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viața mea. Însă acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine. De aceea am ales și operația estetică.

Și pe aceea am vrut să o fac de multă vreme, pentru că nu îmi plăcea deloc nasul meu. Am făcut-o și am rezolvat atât partea funcțională, cât și pe cea estetică. Sunt sigură că mulți mă înțelegeți.”, a scris Simona Halep, pe Instagram anul trecut.

Recomandarile noastre